Gracie w którąś Forze? Ja od kwietnia grywam w Horizon 3 i muszę przyznać, że sporym elementem mojej rozgrywki jest "malowanie" aut. Cieszy mnie to i czasem więcej czasu spędzam na tym, niż na samej jeździe. Swoje designy oczywiście udostępniam, ale cierpię na niedosyt, bo rekordów popularności nie biją. Idę (raczej) w minimalizm, wielokrotnie tworzę jeden szablon, który potem modyfikuję zmieniając tylko kolory (co, jak zauważyłem, robi z sukcesem dużo graczy).
Stwierdziłem, że na forum brakuje takiego wątku, a czemu by go nie założyć. Mam nadzieję, że ktoś też zechce się podzielić swoimi pomysłami i wątek nie umrze naturalnie zbyt szybko. Sam zrobiłem już koło 40 projektów, ale rzucę tylko te najlepsze według mnie i dziś tylko jedno autko - Ford GT 2017 (wrzucam w spoiler, żeby się post nie rozwalił zbytnio; innym zainteresowanym też to proponuję):
Spoiler:pokaż
Jakby ktoś był zainteresowany całą moja twórczością, to podaje mój gamertag na XOne: Casstieel (a nazw projektów nie podam, bo nie pamiętam, a nie spisałem sobie). Odczytywanie ile moje projekty miały pobrań/użyć/polubień sprawa mi radość, więc jak ktoś uzna moją twórczość za godną, to mnie uraduje. Ale liczę też na jakieś porady, może mi wtedy łatwiej będzie zainteresować całą społeczność XOne.
I dzielcie się swoimi, jeśli chcecie, chętnie sam pobiorę czyjeś projekty, nawet jeśli chodzi tylko o nabicie licznika. W końcu jak się podbije popularność, to może i ktoś inny zauważy i doceni.
Pozdrawiam.