Witajcie
Zastanawiam się nad udostępnieniem komuś swojego konta battlenet w celu zakupu pewnych rzeczy. Co, jak po co itp nie ważne. Dla mnie ważne jest pytanie co ta osoba może zrobić na moim koncie posiadając tylko login, hasło (zrobię specjalne inne na okazje zalogowania) oraz jednorazowe potwierdzenie tokenu (mam wymagany przy każdym logowaniu). Wiem, że może mi spyłować karty w Hearhstone, tak to jeszcze gram w Overwatcha, ale tam nic. Więc no jakie starty mi może wywołać na koncie?
Dostęp do konta battlenet-straty
Pewnie chcesz kupić przygodę w Hearthstonie ,albo coś podobnego. Nie polecam, kupiłem sam jakiś czas temu. Wszystko działa, ale jakoś po miesiącu dostałem maila od blizzarda, że sprzedający jakoś cofnął płatność ( pewnie przez paypal czy coś)ostrzegali mnie,że jeszcze jeden taki numer i będzie stały ban
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Nigdy nikomu się nie podaję swoich danych do logowania. Jeszcze rozumiem roodzinie,bratu siostrze. Ale podawać dane obcej osobie wierząc ,że coś ma Ci dać/kupić. Nie wchodzę w toHardkor pisze: Witajcie
Zastanawiam się nad udostępnieniem komuś swojego konta battlenet w celu zakupu pewnych rzeczy. Co, jak po co itp nie ważne. Dla mnie ważne jest pytanie co ta osoba może zrobić na moim koncie posiadając tylko login, hasło (zrobię specjalne inne na okazje zalogowania) oraz jednorazowe potwierdzenie tokenu (mam wymagany przy każdym logowaniu). Wiem, że może mi spyłować karty w Hearhstone, tak to jeszcze gram w Overwatcha, ale tam nic. Więc no jakie starty mi może wywołać na koncie?

- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Zakupienia pakietów do HS za amazon coins (wtedy o wiele taniej wychodzi niz przez battle net). Robiłem to juz kiedys poprzez allegro i wszystko legitnie bylo, mam zaufanego typka. Tylko napisał do mnie inny, ze poza allegro niby moze za 120 zł tylko mi to zrobic, ze klientow szuka, a na allegro nie wystawi niby bo za duzo tam tym handlowal xD I dlatego pytam.
- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Osobiście zdarzyło mi się kupować przygody Heartstone z pakietem 50 paczek kart przez allegro już niejednokrotnie. Fakt trzeba im podać Login i hasło, ale jeśli zakupisz u naprawdę dobrze ocenianego allegrowicza, to taka sytuacja nie powinna mieć miejsca jak ban uwagi od battle.net czy inna jeszcze sytuacja, bo temu drugiemu w końcu na reputacji zależy.
Nie wiem u kogo chcesz tą przygodę kupić, ale jeśli faktycznie chcesz zdobyć je taniej, to upewnij się, że w jakiś sposób osoba sprzedająca jest godna zaufania.
Nie wiem u kogo chcesz tą przygodę kupić, ale jeśli faktycznie chcesz zdobyć je taniej, to upewnij się, że w jakiś sposób osoba sprzedająca jest godna zaufania.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Wiem, też tak kupowałem i mam gościa, który mi sprzeda tak za 150, ale też mam gościa, który sprzeda za 120 poza allegro i o ile nie boje się zaufać pierwszemu to drugiemu już tak, dlatego ten postDJSurprise pisze: Osobiście zdarzyło mi się kupować przygody Heartstone z pakietem 50 paczek kart przez allegro już niejednokrotnie. Fakt trzeba im podać Login i hasło, ale jeśli zakupisz u naprawdę dobrze ocenianego allegrowicza, to taka sytuacja nie powinna mieć miejsca jak ban uwagi od battle.net czy inna jeszcze sytuacja, bo temu drugiemu w końcu na reputacji zależy.
- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Zrobi sobie szybki bilans, albo dopłacisz 30 zł i będziesz miał pewną paczkę kart i że nic w przyszłości złego z tym nie stanie (ale po transakcji nie zaszkodzi zmienić hasło jak wszystko dojdzie do skutku).
Albo zaoszczędzić te 30 zł ryzykując faktem, że możesz na coś dostać bana, być może przykładowo na rozgrywki hearthstone na tym koncie.
Decyzja twoja, a temat myślę można w takim razie zamknąć.
Albo zaoszczędzić te 30 zł ryzykując faktem, że możesz na coś dostać bana, być może przykładowo na rozgrywki hearthstone na tym koncie.
Decyzja twoja, a temat myślę można w takim razie zamknąć.