Wasze benki z FF15 i WoT Encore

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 455 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Całe 1123 punkty w FF XV w Lite Quality na 1280x720 :D :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Demo już jest, można obadać, jak będzie realnie hasać gra na Waszych PieCach ;-)

http://store.steampowered.com/app/671210/
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

TomHa pisze: Demo już jest, można obadać, jak będzie realnie hasać gra na Waszych PieCach ;-)

http://store.steampowered.com/app/671210/
Pograłem z 30 min i jak na demo to bardzo stabilne jak dla mnie, zero problemów ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Yep, u mnie podobnie - wszystko na High (z wyłączonymi NVidia Kłaki, NVidia Brodawki i Pieprzyki i tak dalej) i jest 60 klatek, niemniej coś tam jednak chrupie od czasu do czasu, więc możliwe, że zrezygnuję z 60fps i wskoczę na stałe 30fps - nie ma żadnej tragedii przy obniżonym klatkażu ;-)
Ale to już przy pełnej wersji obadam, możliwe, że coś mało rzucającego się w oczy po prostu zredukuję / wyłączę i już nie będzie chrupać :D

No niestety, 1060 to nie 1080 (a już na pewno nie Ti :D ) niemniej Square dało radę, faktycznie widać i czuć, że to wersja robiona pod PieCe, a nie porcik z "kąsoli", robiony na kolanie przez trzeciorzędny devteam z Bangladeszu ;-)

Tak czy owak, ograłem troszku i dalej już nie gram, szczególnie, że sejvy z dema nic nie dadzą w pełniaku, więc co sobie będę psuć zabawę ;-)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

No to w sumie dobra nowina, że to jakoś działa i nie trzeba będzie żadnych gruz-modów ściągać.
W jakiej rozdzielczości grałeś? ;)

Chociaż co do samego dema, to mnie w sumie ciekawi jedno - to samo, co na PS4 było czy inne demo dali?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Demo to nic innnego jak cały pierwszy chapter z gry.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

TomHa pisze: Yep, u mnie podobnie - wszystko na High (z wyłączonymi NVidia Kłaki, NVidia Brodawki i Pieprzyki i tak dalej) i jest 60 klatek, niemniej coś tam jednak chrupie od czasu do czasu, więc możliwe, że zrezygnuję z 60fps i wskoczę na stałe 30fps - nie ma żadnej tragedii przy obniżonym klatkażu ;-)
Ale to już przy pełnej wersji obadam, możliwe, że coś mało rzucającego się w oczy po prostu zredukuję / wyłączę i już nie będzie chrupać :D

No niestety, 1060 to nie 1080 (a już na pewno nie Ti :D ) niemniej Square dało radę, faktycznie widać i czuć, że to wersja robiona pod PieCe, a nie porcik z "kąsoli", robiony na kolanie przez trzeciorzędny devteam z Bangladeszu ;-)

Tak czy owak, ograłem troszku i dalej już nie gram, szczególnie, że sejvy z dema nic nie dadzą w pełniaku, więc co sobie będę psuć zabawę ;-)
No u mnie wsio ok jest na 980 TI + i7 4790K + 1080p i zainstalowane na normalnym HDD i tak samo bez żadnych bajerów 60 klatek bez problemu. Pad od ps4 też dobrze działa :) Co do hairworks itd itp nie testowałem ale na pełnej wersji na pewno włączą i po testuję.
ODPOWIEDZ