Zmiana adresu e-mail do bazarowych powiadomień
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Gdzie należy wyklinać aby zmienić stary adres e-mail na taki jaki chcemy? Na forum zmieniłem i nic się nie zmieniło, na steamie, na salenauts i dalej wszystko przychodzi na stary? Co z tym zrobić?
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Chyba nie ma takiej opcji. Bazar jest synchronizowany ze Steam, i wszystko idzie na adres przypisany do Steam. Trzeba się z tym męczyć, niestety, jeśli opcja zablokowania rynku Steam na tydzień czy dwa nie wchodzi w grę.
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 132 razy
Chciałbym odkopać temat, bo mam ten sam problem i poczta z bazaru nie przychodzi na nowy adres wpisany w ramach forum, na mail steam'owy ani żaden inny, tylko na ten który był na początku 
Co za tym idzie aby zobaczyć czy mam na bazarze jakieś powiadomienie muszę się logować, co jest o tyle bez sensu, że sprzedaję pojedyncze gry i wiadomości zdarzają się zaledwie parę razy w miesiącu, a znowu jeśli będę się logował co tydzień-dwa, to ktoś się będzie wkurzał, że już zapłacił i teraz czeka...

Co za tym idzie aby zobaczyć czy mam na bazarze jakieś powiadomienie muszę się logować, co jest o tyle bez sensu, że sprzedaję pojedyncze gry i wiadomości zdarzają się zaledwie parę razy w miesiącu, a znowu jeśli będę się logował co tydzień-dwa, to ktoś się będzie wkurzał, że już zapłacił i teraz czeka...
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
Opcja synchronizacji adresu email powinna już działać - w ustawieniach konta bazaru wystarczy zsynchronizować profil forum i na bazarze zostanie ustawiony ten sam adres, co na forum.
Niestety odkopię trupa: synchronizacja w moim przypadku niczego nie zmienia - na Steam mam przypisany mejl na gmailu, a po synchronizacji zostaje stary na o2, do którego nie mam już dostępu. :/
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
Synchronizacja działa pomiędzy Bazarem a Forum - musisz zmienić email na forum i wtedy zsynchronizować konto na bazarze z forum.Pajonk78 pisze: 3 lut 2024, o 11:19 Niestety odkopię trupa: synchronizacja w moim przypadku niczego nie zmienia - na Steam mam przypisany mejl na gmailu, a po synchronizacji zostaje stary na o2, do którego nie mam już dostępu. :/
Na forum również mam mejl z gmail, nie o2. :/rob006 pisze: 5 lut 2024, o 09:49 Synchronizacja działa pomiędzy Bazarem a Forum - musisz zmienić email na forum i wtedy zsynchronizować konto na bazarze z forum.