NIEAKTUALNE[2-pack] Divinity:Original Sin - Enhanced Edition

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

Cześć,

Jeśli ktoś ma ochotę na Divinity: Original Sin - Enhanced Edition za 30 zł (płatność Paypal rodzina i znajomi) proszę o kontakt przez PM (lepiej) lub ewentualnie Steam.
Mam od wieków na wishliscie i wreszcie chcę kupić Divinity: Original Sin Enhanced Edition - Collector's Edition gdzie dostaje się drugą kopię jako gift.
http://store.steampowered.com/app/373420

Uważam, że 30 zł to bardzo uczciwa oferta dla drugiej osoby i opłacalna w stosunku do 48,61 zł kupując grę samodzielnie. Jeśli ktoś ma ochotę na wspólne zakupy proszę o w miarę szybki kontakt, a nie czekanie do końca Winter Sale. Tak czy inaczej Divinity: Original Sin - Enhanced Edition chcę dla siebie kupić, ale na dodatkach nie zależy mi aż tak bardzo by kupować dla siebie 2 kopie. Jeżeli znajdzie się druga osoba kupię Collectors Edition. Korzystają obie strony, bo osoba nie potrzebująca soundtracka i artbooków sporo oszczędza w stosunku do ceny pojedynczej kopii.

EDIT:
Sprawa już załatwiona i tym samym nieaktualna. Dziękuję koledze o nicku Niriles za wspólne zakupy.
Potwierdzam wszem i wobec że wszytko w jak najlepszym porządku - milo i sprawnie.
Ostatnio zmieniony 22 gru 2017, o 02:24 przez Skapiradlo, łącznie zmieniany 5 razy.
Ci użytkownicy podziękowali Skapiradlo za ten post:
Niriles
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Jeśli aktualne, to chyba się skuszę. Miałem już wydawać gabeny, ale nic straconego, pójdą na coś innego ;] Zaraz napiszę PW.

p.s.
artbook, ost - ale do tego jeszcze 2 pierwsze divinity, no i karta świąteczna z zakupów - niby się oszczędza, a jednak coś traci :P

[edit]
Dałem łapkę w górę. Dzięki.
Ci użytkownicy podziękowali Niriles za ten post:
Skapiradlo
Zablokowany