Łowcy Gier 2.0 - opinie
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
wszystko na plus 
z tego co zauważyłem (bynajmniej w operze) przycisk HOME (strona główna) wyświetla z błędem - niedopasowany
nie wiem czy zamysłem był sam "domek" czy z napisem więc wysyłam fragment screena

z tego co zauważyłem (bynajmniej w operze) przycisk HOME (strona główna) wyświetla z błędem - niedopasowany
nie wiem czy zamysłem był sam "domek" czy z napisem więc wysyłam fragment screena

- Załączniki
-
- home
- home.png (10.08 KiB) Przejrzano 5058 razy
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Decepol, u mnie wszystko ok, nikt z redakcji też nie narzekał. Jakiej przeglądarki używasz? Możesz zobaczyć w jakiejś innej?decepol pisze:wszystko na plus
Jeszcze jedna sprawa, spróbuj odświeżyć używając "ctrl+f5". Niektóre rzeczy mogą się rozkrzaczać przez ciasteczka w przeglądarce.
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
używam opery 12.14 (ctrl+f5 nie pomogło, więc pewnie za którymś razem 'zaskoczy'remike pisze: Decepol, u mnie wszystko ok, nikt z redakcji też nie narzekał. Jakiej przeglądarki używasz? Możesz zobaczyć w jakiejś innej?
Jeszcze jedna sprawa, spróbuj odświeżyć używając "ctrl+f5". Niektóre rzeczy mogą się rozkrzaczać przez ciasteczka w przeglądarce.

- Podziękował: 200 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Pierwsza uwaga bo nie wiem czy to u mnie tylko. Nowe posty, nie powinno przenosić czasem od razu do nowych postów?, bo mi otwiera temat na samym początku. To tak na początek, a resztę ocenię pod koniec dnia 

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
To raczej normalne na phpbb. Ja mam dwie duze uwagi. Dodajcie pls panel z szybka odpowiedzia pod tematem.buri pisze:Pierwsza uwaga bo nie wiem czy to u mnie tylko. Nowe posty, nie powinno przenosić czasem od razu do nowych postów?, bo mi otwiera temat na samym początku. To tak na początek, a resztę ocenię pod koniec dnia
Uwaga druga - zmiencie hosting bazy.. Tematy wczytuja sie po 15-30 sekund. dramat.
Poza tym ok, phpbb to moj ulubiony silnik

- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Nieźle. Ale się gubie i mam parę pytań.
Gdzie mogę znaleźć informację o rangach? Tzn jaka od ilu postów etc.
Gdzie trza podać link do profilu Steam / Steamgifts by był koło profilu?
Gdzie mogę znaleźć informację o rangach? Tzn jaka od ilu postów etc.
Gdzie trza podać link do profilu Steam / Steamgifts by był koło profilu?
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Ale panel jest - naciskasz guziczek na końcu tematu i wysuwa się pole szybkiej odpDodajcie pls panel z szybka odpowiedzia pod tematem.

rangi to niespodzianka - musicie sami odkryć jaka ranga znajduje się "na wyższym poziomie"Gdzie mogę znaleźć informację o rangach? Tzn jaka od ilu postów etc.
panel useraGdzie trza podać link do profilu Steam / Steamgifts by był koło profilu?

- Podziękował: 200 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Zaczynam
1. Belka na górze pod Operą źle wyświetla "Strona główna" - rozjeżdża się, podobnie napis "Szukaj" na przycisku na stronie głównej.
2. Mam propozycję odnośnie podpisów, dajcie wytyczne co do wielkości obrazków, aby ludzie nie przesadzali i nie psuli czytelności forum. znalazłem w opcjach
3. Pisałem na SB, tło w komentarzach na przemian ciemniej-jaśniej - tutaj trza dobrać z czasem.
4. Bardziej wyrazista główna belka, można wyśrodkować aby równomiernie po całości była. Może lekko pogrubić czcionkę aby mocniej się wyróżniały?
5. Gadżet gibów, fajnie jakby sortował od najszybciej kończących się (na górze) do tych późniejszych.
6. Możliwość przejścia z czyjegoś komentarza na głównej do profilu (przez kliknięcia awatara np.)
7. Zlitujcie się i dajcie z czasem ciemniejszą skórkę forum, nie mówią już, ale fajnie byłoby mieć wybór.
8. Cytowanie tylko zaznaczonej części czyjejś wypowiedzi (bardzo przydatne przy długich postach), chyba, że to u mnie nie działa tylko.
9. Przy powiększaniu się forum, czego życzę, dodanie możliwości chowania całych działów - czasami jest taka opcja na forach dzięki małemu przyciskowi po prawej. Pozostaje tylko belka z nazwą danego działu, którą można jak coś rozwinąć by zobaczyć tematy.
10. Specjalny [ tag ], który będzie ukrywał informację, dla ludzi nie zarejestrowanych na forum. Dobre mogłoby być z opcją wyboru rangi (ale tutaj chyba mnie ponosi z marzeniami)
Szlifowanie, szlifowanie i jeszcze raz szlifowanie. Podziękowania dla wszystkich za włożony trud i do przodu!

1. Belka na górze pod Operą źle wyświetla "Strona główna" - rozjeżdża się, podobnie napis "Szukaj" na przycisku na stronie głównej.
2. Mam propozycję odnośnie podpisów, dajcie wytyczne co do wielkości obrazków, aby ludzie nie przesadzali i nie psuli czytelności forum. znalazłem w opcjach
3. Pisałem na SB, tło w komentarzach na przemian ciemniej-jaśniej - tutaj trza dobrać z czasem.
4. Bardziej wyrazista główna belka, można wyśrodkować aby równomiernie po całości była. Może lekko pogrubić czcionkę aby mocniej się wyróżniały?
5. Gadżet gibów, fajnie jakby sortował od najszybciej kończących się (na górze) do tych późniejszych.
6. Możliwość przejścia z czyjegoś komentarza na głównej do profilu (przez kliknięcia awatara np.)
7. Zlitujcie się i dajcie z czasem ciemniejszą skórkę forum, nie mówią już, ale fajnie byłoby mieć wybór.
8. Cytowanie tylko zaznaczonej części czyjejś wypowiedzi (bardzo przydatne przy długich postach), chyba, że to u mnie nie działa tylko.
9. Przy powiększaniu się forum, czego życzę, dodanie możliwości chowania całych działów - czasami jest taka opcja na forach dzięki małemu przyciskowi po prawej. Pozostaje tylko belka z nazwą danego działu, którą można jak coś rozwinąć by zobaczyć tematy.
10. Specjalny [ tag ], który będzie ukrywał informację, dla ludzi nie zarejestrowanych na forum. Dobre mogłoby być z opcją wyboru rangi (ale tutaj chyba mnie ponosi z marzeniami)

Szlifowanie, szlifowanie i jeszcze raz szlifowanie. Podziękowania dla wszystkich za włożony trud i do przodu!
Ostatnio zmieniony 23 lut 2013, o 12:28 przez buri, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Dostosowywanie strony do Opery nie ma sensu ze względu, że niedługo opera przejdzie na silnik WebKit z którego korzysta chociażby Chrome. Wtedy powinno poprawnie się wyświetlać 

muszę przyznać, że strona się ładnie prezentuje 

- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Te przyciski (oraz tekst) "Dołącz do nas: Face / G+ / Steam" lepiej wyglądałby dwie linijki wyżej, na ciemnym tle - tym z Forum / Promocje / Bundle, itd.
Poza tym, przydałoby się zmienić kolejność tabelek po prawej stronie, na głównej. Aktualne bundle, Aktualne czasopisma, Nasze giveawaye - to chyba najważniejsze pozycje. A żeby się do nich dostać trzeba naprawdę nieźle się naskrolować.
"Wybierz kategorie" strasznie dużo miejsca zajmuje (1/3 wysokości strony). Fajnie by było, jakby się to dało jakoś schować (wrzucić w opcje profilu?) lub zmniejszyć (scrollowalne / rozsuwalne).
Poza tym, przydałoby się zmienić kolejność tabelek po prawej stronie, na głównej. Aktualne bundle, Aktualne czasopisma, Nasze giveawaye - to chyba najważniejsze pozycje. A żeby się do nich dostać trzeba naprawdę nieźle się naskrolować.
"Wybierz kategorie" strasznie dużo miejsca zajmuje (1/3 wysokości strony). Fajnie by było, jakby się to dało jakoś schować (wrzucić w opcje profilu?) lub zmniejszyć (scrollowalne / rozsuwalne).
Ostatnio zmieniony 23 lut 2013, o 15:32 przez Mordant, łącznie zmieniany 1 raz.