Windows 10 promocja

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Cześć,

Temat nie do końca związany z grami a z samym systemem operacyjnym.
Jestem prawie pewien ze kiedyś na łowcach było jakiś promo na win 10 ale jakoś mi uciekło. Jest obecnie gdzieś jakaś dobra promocja albo czy promocje na system operacyjny się pojawiają na łowcach również ?

Dziękuje
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Może tutaj:
https://pl.scdkey.com/microsoft-windows ... 27-20.html

Generalnie poczytaj sobie wątek, który już był na forum na ten temat. Wnioski wyciągnij sam :)
viewtopic.php?f=4&t=17168&hilit=windows
Awatar użytkownika
Łowca

Ok dziękuje zaraz czytam.
Awatar użytkownika
Łowca

A ja Ci jeszcze poradzę, że jak znajdziesz jakąś "super okazję", to najpierw przedzwoń na infolinię Microsoftu, żeby się upewnić co do legalności danego produktu -> +48 22 594 19 99
Awatar użytkownika
Łowca

Zakupiłem system z polecenia łowców gier, zadzwoniłem do supportu microsoft, po fakcie, jak zmieniłem sprzęt i key przestał działać. Dowiedziałem się od obsługi microsoft, że klucz który nabyłem, jest z darmowej wersji, która była przeznaczona na oddanie szkołom, czy pracownikom firm za darmo.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 43 razy
Kontakt:

emace pisze: Zakupiłem system z polecenia łowców gier, zadzwoniłem do supportu microsoft, po fakcie, jak zmieniłem sprzęt i key przestał działać. Dowiedziałem się od obsługi microsoft, że klucz który nabyłem, jest z darmowej wersji, która była przeznaczona na oddanie szkołom, czy pracownikom firm za darmo.

A automatyczny system telefoniczny nie aktywował klucza po wymianie podzespołów. Od Win7 nie miałem problemu z aktywacja kluczy nawet w wersjach Home po wymianie podzespołów poprzez automat.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

emace pisze: Zakupiłem system z polecenia łowców gier
Jeśli mówisz o banerkach na górze strony, to to są reklamy, nie polecenia. :)
ODPOWIEDZ