Far Cry 5

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Jak wrażenia po obejrzeniu trailera? Ja muszę przyznać, że powrót do czasów współczesnych bardzo mi się spodobał bo to co się dzieje w primalu to jakieś nieporozumienie.
Ktoś już się skusił na pre ?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

może nie wszyscy widzieli

Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 371 razy
Kontakt:

@LeniwyZabijaka
> gra Ubisoftu
> pre-order
To się nie dodaje haha :E
Znów to samo, ile można wałkować ten sam temat -,- Znów jakiś szaleniec, znów ruch oporu, znów FC3 w nowych ciuszkach... Jak nic naprawdę nowego i rewolucyjnego nie dodadzą to nie wezmę zanim nie spadnie do poziomu 40 zł ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood

Nesus pisze: > gra Ubisoftu
> pre-order
To się nie dodaje haha :E
Czemu tylko ubisoftu (i tylko gier)? Pre-orderowanie czegokolwiek to skrajny debilizm, który trzeba leczyć.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Jest więcej trailerów:

Sprawdźcie sobie jak przetłumaczyli w pierwszym z nich "F***, no!" :D
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Może to nie zapowiadany w plotkach dziki zachód, ale na pewno są to klimaty mało wyeksploatowane w grach, więc powszechny hejt przedwczesny.
Awatar użytkownika
Łowca

Z tego co zauważyłem w trailerze to pies, który biega przy boku jest też tresowany do gryzienia przeciwników.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

Ktoś mi wytłumaczy jakim cudem gra, która ma premierę za 8 miesięcy może mieć już Season Pass i wymienione dodatki cyfrowe w grze jakie się w nim znajdą?

Skoro już to mają na 8 miesięcy przed premierą, to czemu nie ma tego w grze?

http://www.euro.com.pl/gry-playstation- ... -ps4.bhtml

"PRZEPUSTKA SEZONOWA: poszerz swoje wrażenia w FAR CRY® 5 z Przepustką Sezonową, która zawiera dodatkowe historie, misje i sprzęt
► Cyfrowy pakiet Deluxe, który zawiera wcześniejszy dostęp do niektórych sprzętów, pojazdów, broni i materiałów eksploatacyjnych, abyś mógł poprowadzić ruch oporu i walczyć przeciwko Projektowi u Bram Edenu.
• PAKIET ŁOWCY WYBOROWEGO daje graczowi dostęp do Łuku Bloczkowego, ATV i Stroju Łowcy Wyborowego.
• PAKIET ASA PRZESTWORZY daje graczowi dostęp do pistoletu 1911, helikoptera i stroju Asa Przestworzy.
• PAKIET WYBUCHOWY: pełny pakiet materiałów eksploatacyjnych takich jak: 4x dynamit, 4x C4, 4x granaty i 4x miny zbliżeniowe.
• PAKIET CHAOSU: pełny pakiet materiałów eksploatacyjnych takich jak: 4x wzmocnienie szybkości, 4x wzmocnienie wściekłości, 4x koktajl Mołotowa and 4x przynęty na zwierzęta.
• karabin szturmowy AR-C i pistolet 44 magnum z unikatowymi skórkami."
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

Takie są właśnie dzisiaj czasy. Durna era DLC. Nie wiem czy z Watch Dogs 2 nie było już tak samo, to jest Ubi, oni nie mają zasad. Gra się i tak sprzeda, tak samo jak Season Pass.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Ubisoft zastrzega ze zawartosc moze sie zmienic , ale watpie troche w to , moze jakies *klikklak* ;D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Nie ma to jak olewanie faktu, że gry są coraz droższe w produkcji, ale od 30+ lat są w tej samej cenie :tak:
Osobiście nie mam nic przeciwko dodatkom, warunek jest jeden - ma być ciekawy i coś wnosić ;) Noc Kruka to wspaniałość i czempion, jeśli chodzi o dodatki :tak: Lista byłaby pewnie pokaźna, ale często by się pewnie powtarzały dodatki to Baldurów, ale zakładam, że najbardziej (bo popularne) to pewnie wieśmak.
Jak jest kupa, to po prostu nie kupujesz, nie rozumiem problemu. Ja uważam to za świetną opcję, aby zaoszczędzić, bo gdyby miało nie być DLC a tylko i wyłącznie "pełne gry" (powodzenia, bo takich jest naprawdę niewiele :tak: ), to byśmy dostawali gry po 80 dolarów. Tylko życzyć powodzenia, jak dla niektórych 50 zł to za dużo. A tak to jest gierka w przedziale 40-60 euro albo i taniej, i gitara. Jak dodatki kupa, to nie zaśmiecam se głowy :tak:

Co do Far Cry 5, to czekam, bo Far Cry - lubiem, chociaż 4 nieco mnie wypaliła, a Primal czeka na ukończenie :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

Dajesz te 40-60 euro + 20 euro za DLC i masz te swoje 80. Kiedyś jak wychodził DODATEK to był to ogrom contentu, a nie " PAKIET ŁOWCY WYBOROWEGO daje graczowi dostęp do Łuku Bloczkowego, ATV i Stroju Łowcy Wyborowego.
• PAKIET ASA PRZESTWORZY daje graczowi dostęp do pistoletu 1911, helikoptera i stroju Asa Przestworzy." . Jest różnica zapłacić za takie Serca z Kamienia czy Krew i Wino, a zapłacić za śmieci typu dodatkowe ubrania, dodatkowe bronie, czy dwie dodatkowe misje.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

No i cofnęli zamówienie z price bugu na kolekcjonerkę. Dali za to 10 ojro zniżki na zamówienie przedpremierowe XD Szybko działają :D
Awatar użytkownika
Łowca

Jeśli ktoś ma niepotrzebny mu kod to z chęcią przyjmę ;) Dzięki!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Serio założyłeś konto, żeby prosić o kod zniżkowy? :-)
Awatar użytkownika
Łowca

matt444m pisze: Serio założyłeś konto, żeby prosić o kod zniżkowy? :-)
Coś w tym złego? ;) Jestem użytkownikiem tej strony od dawna, ale do tej pory głównie komentowałem pod newsami. Niestety nie mogłem zalogować się na forum moim kontem Disqus :?

P.S: Nazwa serwisu "Łowcy gier", poniekąd zobowiązuje do polowania na zniżki na których komuś zależy :piwo:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Trochę to śmieszne po prostu, ale przynajmniej szczerze :D Łap na PW.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Również chętnie przygarnę kod :)
Awatar użytkownika
Łowca

Spoiler:pokaż
Proszę tylko aby osoba, która skorzysta napisała, co by inni się nie kłopotali. ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

zbyszekz pisze:
Spoiler:pokaż
Proszę tylko aby osoba, która skorzysta napisała, co by inni się nie kłopotali. ;)
Dzięki!
ODPOWIEDZ