Jak wrażenia po obejrzeniu trailera? Ja muszę przyznać, że powrót do czasów współczesnych bardzo mi się spodobał bo to co się dzieje w primalu to jakieś nieporozumienie.
Ktoś już się skusił na pre ?
Far Cry 5
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
@LeniwyZabijaka
> gra Ubisoftu
> pre-order
To się nie dodaje haha
Znów to samo, ile można wałkować ten sam temat -,- Znów jakiś szaleniec, znów ruch oporu, znów FC3 w nowych ciuszkach... Jak nic naprawdę nowego i rewolucyjnego nie dodadzą to nie wezmę zanim nie spadnie do poziomu 40 zł
> gra Ubisoftu
> pre-order
To się nie dodaje haha

Znów to samo, ile można wałkować ten sam temat -,- Znów jakiś szaleniec, znów ruch oporu, znów FC3 w nowych ciuszkach... Jak nic naprawdę nowego i rewolucyjnego nie dodadzą to nie wezmę zanim nie spadnie do poziomu 40 zł

Może to nie zapowiadany w plotkach dziki zachód, ale na pewno są to klimaty mało wyeksploatowane w grach, więc powszechny hejt przedwczesny.
Ktoś mi wytłumaczy jakim cudem gra, która ma premierę za 8 miesięcy może mieć już Season Pass i wymienione dodatki cyfrowe w grze jakie się w nim znajdą?
Skoro już to mają na 8 miesięcy przed premierą, to czemu nie ma tego w grze?
http://www.euro.com.pl/gry-playstation- ... -ps4.bhtml
"PRZEPUSTKA SEZONOWA: poszerz swoje wrażenia w FAR CRY® 5 z Przepustką Sezonową, która zawiera dodatkowe historie, misje i sprzęt
► Cyfrowy pakiet Deluxe, który zawiera wcześniejszy dostęp do niektórych sprzętów, pojazdów, broni i materiałów eksploatacyjnych, abyś mógł poprowadzić ruch oporu i walczyć przeciwko Projektowi u Bram Edenu.
• PAKIET ŁOWCY WYBOROWEGO daje graczowi dostęp do Łuku Bloczkowego, ATV i Stroju Łowcy Wyborowego.
• PAKIET ASA PRZESTWORZY daje graczowi dostęp do pistoletu 1911, helikoptera i stroju Asa Przestworzy.
• PAKIET WYBUCHOWY: pełny pakiet materiałów eksploatacyjnych takich jak: 4x dynamit, 4x C4, 4x granaty i 4x miny zbliżeniowe.
• PAKIET CHAOSU: pełny pakiet materiałów eksploatacyjnych takich jak: 4x wzmocnienie szybkości, 4x wzmocnienie wściekłości, 4x koktajl Mołotowa and 4x przynęty na zwierzęta.
• karabin szturmowy AR-C i pistolet 44 magnum z unikatowymi skórkami."
Skoro już to mają na 8 miesięcy przed premierą, to czemu nie ma tego w grze?
http://www.euro.com.pl/gry-playstation- ... -ps4.bhtml
"PRZEPUSTKA SEZONOWA: poszerz swoje wrażenia w FAR CRY® 5 z Przepustką Sezonową, która zawiera dodatkowe historie, misje i sprzęt
► Cyfrowy pakiet Deluxe, który zawiera wcześniejszy dostęp do niektórych sprzętów, pojazdów, broni i materiałów eksploatacyjnych, abyś mógł poprowadzić ruch oporu i walczyć przeciwko Projektowi u Bram Edenu.
• PAKIET ŁOWCY WYBOROWEGO daje graczowi dostęp do Łuku Bloczkowego, ATV i Stroju Łowcy Wyborowego.
• PAKIET ASA PRZESTWORZY daje graczowi dostęp do pistoletu 1911, helikoptera i stroju Asa Przestworzy.
• PAKIET WYBUCHOWY: pełny pakiet materiałów eksploatacyjnych takich jak: 4x dynamit, 4x C4, 4x granaty i 4x miny zbliżeniowe.
• PAKIET CHAOSU: pełny pakiet materiałów eksploatacyjnych takich jak: 4x wzmocnienie szybkości, 4x wzmocnienie wściekłości, 4x koktajl Mołotowa and 4x przynęty na zwierzęta.
• karabin szturmowy AR-C i pistolet 44 magnum z unikatowymi skórkami."
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Nie ma to jak olewanie faktu, że gry są coraz droższe w produkcji, ale od 30+ lat są w tej samej cenie 
Osobiście nie mam nic przeciwko dodatkom, warunek jest jeden - ma być ciekawy i coś wnosić
Noc Kruka to wspaniałość i czempion, jeśli chodzi o dodatki
Lista byłaby pewnie pokaźna, ale często by się pewnie powtarzały dodatki to Baldurów, ale zakładam, że najbardziej (bo popularne) to pewnie wieśmak.
Jak jest kupa, to po prostu nie kupujesz, nie rozumiem problemu. Ja uważam to za świetną opcję, aby zaoszczędzić, bo gdyby miało nie być DLC a tylko i wyłącznie "pełne gry" (powodzenia, bo takich jest naprawdę niewiele
), to byśmy dostawali gry po 80 dolarów. Tylko życzyć powodzenia, jak dla niektórych 50 zł to za dużo. A tak to jest gierka w przedziale 40-60 euro albo i taniej, i gitara. Jak dodatki kupa, to nie zaśmiecam se głowy 
Co do Far Cry 5, to czekam, bo Far Cry - lubiem, chociaż 4 nieco mnie wypaliła, a Primal czeka na ukończenie

Osobiście nie mam nic przeciwko dodatkom, warunek jest jeden - ma być ciekawy i coś wnosić

Jak jest kupa, to po prostu nie kupujesz, nie rozumiem problemu. Ja uważam to za świetną opcję, aby zaoszczędzić, bo gdyby miało nie być DLC a tylko i wyłącznie "pełne gry" (powodzenia, bo takich jest naprawdę niewiele

Co do Far Cry 5, to czekam, bo Far Cry - lubiem, chociaż 4 nieco mnie wypaliła, a Primal czeka na ukończenie

Dajesz te 40-60 euro + 20 euro za DLC i masz te swoje 80. Kiedyś jak wychodził DODATEK to był to ogrom contentu, a nie " PAKIET ŁOWCY WYBOROWEGO daje graczowi dostęp do Łuku Bloczkowego, ATV i Stroju Łowcy Wyborowego.
• PAKIET ASA PRZESTWORZY daje graczowi dostęp do pistoletu 1911, helikoptera i stroju Asa Przestworzy." . Jest różnica zapłacić za takie Serca z Kamienia czy Krew i Wino, a zapłacić za śmieci typu dodatkowe ubrania, dodatkowe bronie, czy dwie dodatkowe misje.
• PAKIET ASA PRZESTWORZY daje graczowi dostęp do pistoletu 1911, helikoptera i stroju Asa Przestworzy." . Jest różnica zapłacić za takie Serca z Kamienia czy Krew i Wino, a zapłacić za śmieci typu dodatkowe ubrania, dodatkowe bronie, czy dwie dodatkowe misje.
Coś w tym złego?

P.S: Nazwa serwisu "Łowcy gier", poniekąd zobowiązuje do polowania na zniżki na których komuś zależy