Extra Klasyka Gold [CDProjekt]

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Cześć,

Po raz kolejny postanowiłem dla obecnych jak i przyszłych kolekcjonerów wrzucić grafikę, która powinna ułatwić odnajdywanie tytułów serii Extra Klasyka Gold.

Obrazek

Dodatkowo poniżej załączam do niej listę tytułów wydanych w tej serii.

1. Saga Baldur's Gate (Baldur's Gate / Baldur's Gate : Opowieści Z Wybrzeża Mieczy / Baldur's Gate II: Cienie Amn / Baldur's Gate II: Tron Bhaala)
2. Warhammer 40 000 Dawn Of War Antologia (Warhammer 40 000 Dawn Of War Dodatek: Winter Assault Dodatek Dark Crusade)
3. Saga Empire Earth I-II (Empire Earth Złota Edycja / Empire Earth II Złota Edycja)
4. Gears Of War
5. Saga Heroes Of Might and Magic: I-III (Heroes Of Might And Magic / Heroes Of Might And Magic II Gold / Heroes Of Might And Magic III Złota Edycja)
6. Saga Icewind Dale (Icewind Dale / Icewind Dale: Heart Of winter / Icewind Dale: Trials Of The Luremaster / Icewind Dale II)
7. Gobliiins 4 (w zestawie Gobliiins 1-3)
8. Saga Gothic I-II (Gothic / Gothic II / Gothic II: Noc Kruka)
9. Neverwinter Nights Diamentowa Edycja (Neverwinter Nights / Dodatek: Shadows Of Undrentide / Dodatek: Hordes Of The Underdark / Dodatek: Kingmaker obejmujący mody: Kingmaker, ShadowGuard, Witch's Wake)
10. Planescape Torment
11. Postal X
12. Saga The Settlers I-IV (The Settlers / The Settlers II Złota Edycja / The Settlers III Złota Edycja / The Settlers IV: Złota Edycja)
13. The Settlers Dziedzictwo Królów
14. Shogun Total War (wraz z dodatkiem Mongol Invasion) / Medieval Total War (wraz z dodatkiem Viking Invasion)
15. Titan Quest Złota Edycja
16. Unreal Antologia
17. Unreal Tournament

Co ważne: Extra Klasyka Gold w wersji kolorystycznej biało-złotej zwana przeze mnie "starym wydaniem" z uwagi na podobieństwo do innej serii (o tym innym razem).

PS: Gdyby okazało się, że nie są to wszystkie tytuły z tej serii to proszę o stosowny wpis.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Mam wrażenie, że Gears of War w tej edycji wygląda lepiej niż ten z platynowej kolekcji :P. Tak strasznie mi się nie koponuje na półce, ogólnie te boki z platynowej kolekcji są brzydkie IMO.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Jak dla mnie zebranie tej serii to strzał w kolano - wycięty rok z życia i rozwód z odebraniem praw ojcowskich murowane ;-) Brawo za kolekcje a gry ukończone?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

serafek5 pisze: Mam wrażenie, że Gears of War w tej edycji wygląda lepiej niż ten z platynowej kolekcji :P. Tak strasznie mi się nie koponuje na półce, ogólnie te boki z platynowej kolekcji są brzydkie IMO.
serafek5, jeśli chodzi o Gears of War w Platynowej Kolekcji to przez zakładkę graficzną "Games for Windows" bok, front albo i cała szata graficzna tego tytułu wygląda brzydko na tle Platynki i Extra Klasyki Gold.

Obrazek
Hmajus pisze: Brawo za kolekcje a gry ukończone?
z w/wymienionych gier grałem tylko w 3ecią część Hirołsów. U mnie lepiej z kolekcjonowaniem niż z graniem, niestety.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Mi się nie podoba cała szata graficzna tej kolekcji, ale to logo GFW też jest denerwujące, bo jest trochę większe niż w innych grach z GFW i nawet obok nich nie pasuje :P.
Obrazek
Jednak całkiem ładnie wygląda ta kolekcja u ciebie w obwolutach, wszystkie obok siebie. Ja mam tylko tą jedną grę, wcześniej miałem jeszcze NWN ale sprzedałem jak rozdawali za darmo na GOGu.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Czasoumilacz, możesz wrzucić zdjęcia całej swojej kolekcji gier? Przypuszczam, że będzie to ciekawy widok ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Powinien powstać taki temat "Pochwal się swoją fizyczną kolekcją gier".
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

serafek5 pisze: Powinien powstać taki temat "Pochwal się swoją fizyczną kolekcją gier".
viewtopic.php?f=21&t=275&start=160
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Dzięki, nie wiedziałem, że był już taki temat. Może uda się tchnąc w niego życie znowu :D.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Z serii Extra Klasyka były jeszcze Extra Klasyka Hit, Extra Klasyka Next i Extra Klasyka Dodatek. Sporo tych serii, ale odnoszę wrażenie, że w kółko przewijają się te same tytuły :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 19 razy
Podziękowania: 35 razy
Kontakt:

Jakiś czas temu nagrałem film na mój kanał odnośnie tej serii wydawniczej. Jeśli kogoś by zainteresował to zapraszam :)
Z resztą mam jeszcze filmy z kolekcji klasyki całej, extra klasyki next dzisiaj wpada, a no i z power playa w toku, a z platynowej kolekcji brakuje mi tylko 1 gry :)

https://www.youtube.com/watch?v=sIc_6-kmJEE
Ci użytkownicy podziękowali Drzazga za ten post:
FotelSkrzypi
ODPOWIEDZ