Tak jak myślałem- wystawiłem grę na sprzedaż, zakupił, wysłałem kluczyk i już z tekstami, że klucz niby zużyty i straszy mnie, że zgłosił moją aukcję. Ładne wałki tu robią... kup grę, aktywuj, płacz, że niby klucz już zużyty, do paypala o zwrot pieniędzy i masz darmową grę.
Prosze o usunięcie mojego konta z tego czegoś
Jak usunąć konto na bazarze/
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Sprawa dotyczy Farcry 3 kupionego za 5 zł od użytkownika o nicku pikusp. Klucz sprawdzony -nie działa (info że zużyty na innym koncie Ubisoft). Transakcję oczywiście zgłosiłem do moderatora (chyba Go nie ma obecnie albo ma dużo moderacji; późna godzina) żeby pikusp ewentualnie nikogo nie oszukał na następne klucze (nowy użytkownik). Jeżeli jesteś uczciwy to sprawa powinna się wyjaśnić- może jakieś problemy ze strony CDaction/ Ubisoft ? Nikt tu wałków na portalu nie robi- od razu jest chwast wyrywany ...
Ostatnio zmieniony 8 mar 2017, o 01:42 przez bolo6660, łącznie zmieniany 3 razy.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Nie chce być szeryfem, ale bolo6660, lepiej wywal jego imię - wpisał nick, nie podał imienia, i to jest jego prawo, nie musisz zdradzać, co się za tym kryje 
Tak samo nie lepiej po prostu zmęczyć remike'a, modów czy kogokolwiek innego? Na publicznym forum raczej niczego nie załatwicie.

Tak samo nie lepiej po prostu zmęczyć remike'a, modów czy kogokolwiek innego? Na publicznym forum raczej niczego nie załatwicie.
- Kontakt:
Nie pisałbym tego bo po co takie sprawy załatwiać na forum. Ale skoro atakuje dobre imię Łowców to po prostu mu odpowiedziałem/ przedstawiłem sytuację. Domyślam się że wątek może zostać skasowany i jak tak się stanie to też będzie ok. Jestem wyrozumiały w tej sprawie bo czytałem że zdarzały się w przeszłości CDaction problemy z kodami. Tyle że obecnie jeszcze nie czytałem, żeby ktoś miał problem z najnowszym...
Imię można sobie obecnie darować
Imię można sobie obecnie darować

- Kontakt:
Pikusp oddał mi kasę kilka dni temu, po jednostronnej korespondencji PW. Pewnie byłoby i po sprawie tym bardziej że Pikusp obraził się na wszystkich i nic nie odpisywał. Tyle że od Ubisoftu dowiedziałem się że kod który chciał mi wcisnąć dodał najpierw do swojego konta. Na dodatek, mimo mojego negatywa, jakiś nowy Użytkownik bazaru kupił od pikusp drugą grę (Sniper: Ghost Warrior 2 za 5 zł, 5 dni temu). W efekcie Pikusp od dzisiaj ma już dwa negatywy...
Napisałem do Ciebie PW oraz poprzez "Zaproponuj okazję", by usunąć konto na Bazarze. Chyba, że gdzieś jest inny formularz? Nie znalazłem nic takowego na głównej stronie.