Mam problem z połączeniem xo bezprzewodowo tzn sieć i ruter wykrywa a nie chce sie połączyć z wi-fi ,przez Lan działa normalnie.
Mam typ połączenia IPv4 a nad-umiarkowany to na połączeniu LAN tak jest napisane..
Czy coś musze ustawiać recznie w router porty np. Mój router to pentagram P6331-6
Brak połączenia XO przez Wi-Fi
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Powiem wprost: czy masz w routerze zarejestrowany adres MAC XBO? Bo jeśli nie, czasem bywa, że router wykrywa sygnał, ale za kija mongolskiego go nie da, bo nie ma uprawnień do połączenia z nieznajomym adresem MAC. Może to co piszę to bujdy i brednie, ale u mnie podziałało. (Tyle, że to był telefon, tablet i laptop
)
Spróbuj wyciągnąć skądś ten adres MAC i go wklepać w zakładce, w której masz configi i logi do poszczególnych urządzeń (smartfony i inne badziewia). Jeśli nie będziesz w stanie znaleźć zakładki, podeślij ss'y to może coś się da wykombinować

Spróbuj wyciągnąć skądś ten adres MAC i go wklepać w zakładce, w której masz configi i logi do poszczególnych urządzeń (smartfony i inne badziewia). Jeśli nie będziesz w stanie znaleźć zakładki, podeślij ss'y to może coś się da wykombinować