Strony z darmowymi grami

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Witam wszystkich. Jestem tu nowy i chciałbym spytać czy istnieją jakieś inne strony na ktorych można zdobyć klucze oprócz tych co dostarczają nam łowcygier.pl? Czy sa jakieś inne strony co codziennie można dostać jakiś klucz do gry?
Dziękuję i pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 9 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

Oni się jeszcze nie wypstrykali ze wszystkich wygenerowanych kluczy, chyba wszystkie gry z kartami.
http://www.digitalhomicide.ninja/
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

https://www.reddit.com/r/FreeGameFindings/
https://www.reddit.com/r/FreeGamesOnSteam/
Nie wszystko stąd się pojawia na łowcach. A w miarę szybko dodają. Poza tym, jak chcesz jeszcze więcej, to po dołączaj do różnych grup na Steamie. Stamtąd jest chyba najszybsze info o darmówkach.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

Info na głównej jest o promocji, która nie wymaga wielu akcji na portalach społecznościowych. Reszta jest w odpowiednim temacie.

Tylko w sumie po co ci te gry? Ja już od dawna nie zbieram niegrywalnych szrotów, ominęło mnie z kilkaset darmowych gier na steam przez te lata, tylko po co mi one, dla +1? ;)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

Adadid pisze: Info na głównej jest o promocji, która nie wymaga wielu akcji na portalach społecznościowych. Reszta jest w odpowiednim temacie.

Tylko w sumie po co ci te gry? Ja już od dawna nie zbieram niegrywalnych szrotów, ominęło mnie z kilkaset darmowych gier na steam przez te lata, tylko po co mi one, dla +1? ;)
zależy co rozumiesz przez od dawna :P
przecież masz z tego +1 pln na alledrogo, chyba, że stany magazynowe wyprzedawałeś :gwizdany:

jak ktoś chce zbierać, to dlaczego nie?
jak sam napisałeś, jest odpowiedni temat na forum, i też dość szybko pojawia się info :macha:
Awatar użytkownika
Łowca

Zbieram na wyższy level steam a przy okazji można jakieś karty wydropić :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

@Adadid jak to po co? dla Kart i ojrogabenów na kolejne gierki? Zawsze można potem wywalić grę z biblioteki jak już wydropione są karty i zaśmieca listę
Awatar użytkownika
Predator
Discord: jojoPL1987#1944
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 244 razy
Kontakt:

TheLastJedi pisze: Zawsze można potem wywalić grę z biblioteki jak już wydropione są karty i zaśmieca listę
Bezsensu. Nie wiesz, że z takich gier można dostać losowy pakiet kart? Zbędne gry można w bibliotece wpakować do oddzielnej grupy albo je po prostu ukrywać. Jeżeli ktoś wyrabia odznaki to usuwanie gier z konta po odbiorze kart jest po prostu głupie.
Awatar użytkownika
Łowca

Poproszę panowie i panie o więcej bo według mnie musi być więcej tego typu rzeczy :)
Zablokowany