Wirtus.pl
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Mam taki problem, że zamówiłem u nich Krew i wino no i przyszedł mail, że paczka wysłana i mogę sobie monitorować przesyłkę. Problem w tym, że nigdzie w mailu nie ma podanego numeru przesyłki, a z treści maila wynika, że powinien być. Miał ktoś coś takiego, czy to tylko taki "jednorazowy" błąd?
Nie piszesz jakiej poczty uzywasz i czekasz na pomoc, napisz do nich niech ci wysla nr sledzenia na poczte, moze nr jest na stronie tak przypuszczam.
wirtus.pl/kontakt/
P.S.
Chwila ale ten sklep wyglada na jakis podejrzany zamiast podac na stronie o nas REGON oni pisza jakies bzdety
wirtus.pl/o-nas/
wirtus.pl/kontakt/
P.S.
Chwila ale ten sklep wyglada na jakis podejrzany zamiast podac na stronie o nas REGON oni pisza jakies bzdety

Ostatnio zmieniony 13 paź 2016, o 23:40 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
@Kuba, w regulaminie, na samej górze, REGONy i wszystko jest podane.
@ridzio, nie ma nigdzie w mailu podlinkowanego tekstu? Pobiera Ci na pewno całego maila? Ew. może po zalogowaniu w zamówieniach jest nr przesyłki podany, a jak nie to pisz do nich i tyle.
@ridzio, nie ma nigdzie w mailu podlinkowanego tekstu? Pobiera Ci na pewno całego maila? Ew. może po zalogowaniu w zamówieniach jest nr przesyłki podany, a jak nie to pisz do nich i tyle.