The Legend of Zelda

Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

W gry z tej serii pewnie dużo osób grało, a jeszcze więcej co najmniej tytuł kojarzy. Zbliżający się The Legend of Zelda: Breath of the Wild na pewno będzie tytułem w który każdy posiadacz WiiU musi zagrać :D

A dla mnie będzie to kolejna zachęta do WiiU (albo nowej konsoli Nintendo, na którą gra też ma się pojawić) :geek:
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Czekam z niecierpliwością. Uwielbiam Zeldę.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Wy to się chyba kurcze nie znacie na żartach. Usunęliście mi post, bo napisałem, że "Zelda to mój ulubiony bohater Nintendo"? Zluzujcie trochę.
Naprawdę lubię "Legend of Zelda" i grałem w każdą część, którą miałem okazję dostać w ręce i jestem ciekaw co pojawi się teraz, w jaki sposób mój post był mniej wartościowy od "czekam z niecierpliwością"?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Diabl0pl pisze: Wy to się chyba kurcze nie znacie na żartach. Usunęliście mi post, bo napisałem, że "Zelda to mój ulubiony bohater Nintendo"? Zluzujcie trochę.
Naprawdę lubię "Legend of Zelda" i grałem w każdą część, którą miałem okazję dostać w ręce i jestem ciekaw co pojawi się teraz, w jaki sposób mój post był mniej wartościowy od "czekam z niecierpliwością"?
Może dlatego że Zelda to księżniczka !!!!
A w tej grze gra się Linkiem.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

No to właśnie dlatego na koniec tamtego zdania w usuniętym poście wrzuciłem "lennyface'a". To to chyba jest dość jednoznaczne, że to był żart...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Właśnie jestem w trakcie mojej dziewiczej podróży w A Link Between Worlds, w żadną Zeldę wcześniej nie grałem i intryguje mnie jedna kwestia. Czy w każdej części występuje ten sam Lonk? Bo w zamku Hyrule, kiedy zapoznaje się z historią Triforce'a i Sevensagesów, na obrazkach jest sam pan-zielona-czapeczka Lonk, a wydarzenia na nich ukazane "wydarzyły się wiele lat temu". To jak to z tym Lonkiem jest? Jeden Lonk, którego nikt nie pamięta? Dwa Lonki? Trzy? Wiem, że tam ten timeline Zeldy popieprzony jest i 3 odnogi ma, ale intryguje mnie ta kwestia jedna właśnie, bo wydaje mi się, że to jest odniesienie do pierwszej Legend of Zoldro.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ja bardzo dobrze wspominam Legend of Zelda: Ocarina of Time. Za dzieciaka grałem godzinami. Mam nadzieję, że będę miał okazję w przyszłym roku odświeżyć wspomnienia na Nintendo 3DS brata. No i jeszcze Majoras Mask, w którą nie miałem okazji zagrać w młodości.
ODPOWIEDZ