W mojej, brytyjskiej wersji sklepu shop.ubi.com dostępne są tylko 82 produkty cyfrowe. Wszystkie to najnowsze produkcje Ubisoftu. Nie wiem jak wygląda to w polskiej wersji sklepu, ale podejrzewam, że podobnie.
Zniknęły:
- wszystkie gry zewnętrznych wydawców (bye bye Fallout 3 GOTY za 5 złotych)
- starsze gry Ubi - m.in. pierwsze Assassin's Creedy, Splinter Celle, trylogia Prince Of Persia itd.
Zupełnie nie rozumiem tej decyzji, szczególnie pozbywania się klasyków z katalogu. Przecież gry i tak należą do nich, więc nic nie tracą trzymając je w sklepie. Jako że mam obsesje na punkcie kolekcjonowania, wkurza mnie fakt, że zniknął np. Assassin's Creed 1, którego brakuje mi do kompletu AC w Uplayu i już nigdy go w żaden sposób nie zdobędę...
Ubishop - zniknęły produkty :/
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
kiedyś polski sklep był pod tym linkiem http://shop.ubi.com/store/ubiemea/pl_PL ... ID.8605700
Teraz przenosi do ogólnej wersji, layout się zmienił, ale nie mam pojęcia kiedy

Teraz przenosi do ogólnej wersji, layout się zmienił, ale nie mam pojęcia kiedy
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Obstawiam że AC1 będą rozdawać któregoś miesiąca w ramach 30tych urodzin.Jako że mam obsesje na punkcie kolekcjonowania, wkurza mnie fakt, że zniknął np. Assassin's Creed 1, którego brakuje mi do kompletu AC w Uplayu i już nigdy go w żaden sposób nie zdobędę...
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Co do waluty, chyba ponad tydzień temu zauważyłem że ceny są w euro a nie w złotówkach.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2016, o 14:23 przez mariohyper, łącznie zmieniany 1 raz.
może to jest wyjaśnienie ograniczenia oferty:
http://www.cnbc.com/2016/06/13/ubisoft- ... vendi.html
http://www.cnbc.com/2016/06/13/ubisoft- ... vendi.html
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Przeklikałem sobie trochę tego Uplaya w różnych regionach w Holi. W USA/ Kanadzie / Brazylii mają piękny sklep z pełną ofertą różnych wydawców oraz lokalną walutą.
Cała Europa ma z kolei wybrakowaną wersję z jednolitą walutą...
Cała Europa ma z kolei wybrakowaną wersję z jednolitą walutą...
Te stare strony pod adresami shop.ubi.com ciągle tam siedzą, tylko przekierowanie włączyli na store.ubi.com.
Przy okazji "promocji" na Black Flag zauważyłem, że w wymaganiach jest wpis
Czyli po prostu zrobili nową wersję strony, ale jeszcze wszystkiego nie ogarnęli.
Przy okazji "promocji" na Black Flag zauważyłem, że w wymaganiach jest wpis
Доступные в игре языки: русский.

Czyli po prostu zrobili nową wersję strony, ale jeszcze wszystkiego nie ogarnęli.