[PC] Mini turniej w Might & Magic: Clash of Heroes

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Dzisiaj z klopsem obadaliśmy multi. Staty - 2:1 dla niego. I wyszliśmy z propozycją utworzenia turnieju w tą grę. Walki 1 na 1. Turniej dla graczy z markolf.pl i lowcygier.pl
Byłby ktoś chętny? Jak tak to zróbcie listę (jak na Happy Hour do kal3jdoskopa) i się tam wpisujcie. Ja zacznę.
1. Hemiq2. klops
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 370 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Pomysł jak najbardziej mi się podoba :) Dużo tracę, nie posiadając tego dodatku "I am the boss"?
1.Hemiq2.klops3.kal3jdoskop
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Dacie mi grę to mogę i ja. :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 145 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Ja mogę również spróbować, również nie mam dodatku I am the boss (on dodaje parę postaci do gry właśnie w multiplayer)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Dużo tracę, nie posiadając tego dodatku „I am the boss”?
Ja też go nie posiadam, a stratny się nie czuję :)
Fajnie by było, jakby się wspólnymi siłami (markolf i łowcy) udało zebrać jeszcze kilka osób. Nic, trzeba czekać, mam nadzieję, że pomysł wypali, bo dzisiaj z Hemikiem grało się naprawdę fajnie ;) . A jeśli nie uda się zebrać ekipy na turniej, to proponuje się po prostu kiedyś zgadać i normalnie pograć (można by też sprawdzić pojedynki 2 na 2, ciekaw jestem jak to wygląda).
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Szczerze mówiąc też póki co nie próbowałem tej opcji 2vs2 :P O ten dodatek pytałem, bo właśnie nie wiem, czy on dodaje coś jeszcze poza 4 nowymi postaciami.
Gracie z włączonymi artefaktami, czy bez? Pytam, bo zdarzyło mi się kiedyś spróbować losową rozgrywkę z kimś (1vs1), ułożyłem armię "pod" jeden artefakt i zauważyłem, że rozgrywka toczy się bez artefaktów-nie muszę chyba dodawać, że sromotnie przegrałem? :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dzisiaj z Hemikiem graliśmy z artefaktami i wszystko było jak należy :) . Ale jeśli jest opcja ich wyłączenia, myślę, że można by ją rozważyć. Mnie w sumie obojętne, ale artefakty czasem potrafią zrobić dużą różnicę, a nie każdemu może się to podobać :)
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Ale jeśli jest opcja ich wyłączenia, myślę, że można by ją rozważyć
O nie, tylko nie to!
Ja osobiście jestem jak najbardziej za zostawieniem artefaktów włączonych, no ale jeśli będą duże obiekcje większości chętnych, to jakoś przeboleję tę kwestię :P
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Mam nadzieję, że jeżeli zostanie ustalona data i zbierze się dużo osób, to będzie coś wspomniane na głównej, bo zapomnę.

1.Hemiq
2.klops
3.kal3jdoskop
4.sergeron
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Korzystając z tematu;p Są na forum jacyś gracze FIFY 13? Fajnie by było zagrać z kimś z forum a nawet turniej zrobić.Oczywiście jeśli jest na tyle graczy ;p
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

UP@ Jeśli ktoś gra na PS3 mogę pograć  ;-)
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Dużo tracę, nie posiadając tego dodatku „I am the boss”?
Cytat z kartki z DLC z wydania gry z Ubisoft Exclusive:

Zagraj w pierwszy dodatek do Might & Magic: Clash of Heroes "Jestem Legendą". Wypróbuj czterech nowych bohaterów w trybie dla pojedynczego gracza "potyczki" oraz trybach wieloosobowych. Sprawdź swoje siły, pokonaj wrogów. Zagraj jako Azexez, Hrabia Carlyle, Ludmilla lub Azh-Rafir. Opanuj do perfekcji ich zaklęcia i zostań legendą Clash of Heroes!
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Ja również z chęcią zagram!
1.Hemiq 2.klops 3.kal3jdoskop 4.sergeron5.kmpt
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Ma ktoś moze ochotę żeby zagrać dla wprawy przed turniejem 1vs1 ? Właśnie jestem na steamie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

UP@ Jeśli ktoś gra na PS3 mogę pograć
Chodziło mi o pecetowych graczy ;-) Naprawdę nikt nie gra?Popularne było promo za 37zl więc jacyś gracze powinni być.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Zagrałbym, ale zadeklarować się mogę dopiero jak będę miał jakąś konkretniejszą datę.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 145 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Ja gram czasami w Fifę 13 na PC :)
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

@PiccoloPL - termin do ustalenia. Ale z tego co wiem to następny weekend odpada. Nie pasuje ani mnie, ani klopsowi  :-)
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Potrzebna jedna osoba do zagrania w bitwie 2 na 2 w multi. Gra zaczęła by się  za jakieś 20 minut. Na razie gram ja, klops i kal3jdoskop. Pisać do mnie na steam:
http://steamcommunity.com/id/hemiq/
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Więc słuchajcie, sytuacja przedstawia się następująco. Mamy tutaj w sumie 7 osób chętnych (5 wpisanych na listę i dwie które się nie wpisały, ale zadeklarowały, że mogłyby wziąć udział). Do tego mamy jedną osobę na markolfie "niezdublowaną" z osobami z tego wątku. Razem 8 osób, czyli minimum do zorganizowania turnieju mamy :) Czy wszyscy z tego wątku, którzy się zadeklarowali (czyli 5 osób z listy i dwie "spoza listy") są dalej zainteresowani? Na razie robię wstępna sondę, bo szczegóły obgadamy już zapewne na nowej stronie(tutaj jedynie zainicjuję naszą dyskusję ;))
Jesli chodzi o termin, to myślę, że generalnie wybierzemy jakiś weekend (tylko ze raczej nie ten :P), najlepiej taki, który by wszystkim odpowiadał. Sposób rozgrywki? No tutaj byłoby w miare klasycznie-najpierw "ćwierćfinał", czyli losujemy, kto z kim gra, potem przeprowadzamy pojedynki,  w efekcie po tym etapie z 8 osób przechodzą 4. Potem losujemy znowu, kto z kim zagra, i po rozgrywkach do finału przechodza dwaj zwycięzcy.
Żeby uniknąć sytuacji, że ktoś fartownie wygra rozgrywkę (element losowości jest bądź co bądź bardzo mocno zaakcentowany w tej grze), możemy zrobić coś takiego, że każdy ma możliwość poproszenia o rewanż w ramach danej rozgrywki. Czyli mamy rozgrywkę nr jeden między dwoma graczami-jeden z nich wygrał, ale drugi chce rewanżu. Jeśli znowu wygra ten sam gracz, automatycznie wygrywa tę rundę. Jeśli przegra, przeprowadzają trzeci, decydujący pojedynek. I tutaj moje pytanie-czy uważacie, że rewanż powinien być opcjonalny, obligatoryjny czy też powinniśmy wszystko rozstrzygać tylko jedną walką?
I co sądzicie o podanych propozycjach dotyczących rozgrywki? Czy wszyscy którzy się wpisywali nadal są zainteresowani naszym turniejem?
ODPOWIEDZ