[PC] Zombie Army Trilogy

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Moderator
Discord: silas#0117
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Obrazek

Witajcie!

Jakiś czas temu(konkretnie wczoraj wieczorem) zakupiłem sobie Zombie Army Trilogy. Szukam chętnych osób do gry w coop-ie. Ciekawe czy jako zombie Adolf też będzie miał tylko jedno jajko? :trollface:
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Ja mam tylko nazi zombie 1 i 2... czekam na jeszcze 2 chetnych do 4-paka i moze wtedy mozna by powyrzynac zombiaki :D
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Już tylko jeden został :D Dopisałem się :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

simohayha pisze: Witajcie!
Jakiś czas temu(konkretnie wczoraj wieczorem) zakupiłem sobie Zombie Army Trilogy. Szukam chętnych osób do gry w coop-ie. Ciekawe czy jako zombie Adolf też będzie miał tylko jedno jajko? :trollface:
A warto mając NZA1 i 2? Bo NZA Trilogy to chyba niewiele dodatkowej treści w 3 częsci głównie poprawki w grafice. Też się zastanawiam czy warto kupić, czas jest do jutra do 19. Nie ukrywam że decyzję ułatwiłby rabat lojalnościowy jak w przypadku Darksiders II cz DeusEx HR, ale z tego co widze u Rebellion z nic z tego.

P.S.
We wspólnych pewnie w grę wchodzi tylko Paypal, ze Steam Wallet chyba się nie da.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2016, o 12:42 przez Skapiradlo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 104 razy
Podziękowania: 48 razy
Kontakt:

Skapiradlo pisze:
A warto mając NZA1 i 2? Bo NZA Trilogy to chyba niewiele dodatkowej treści w 3 częsci głównie poprawki w grafice. Też się zastanawiam czy warto kupić, czas jest do jutra do 19. Nie ukrywam że decyzję ułatwiłby rabat lojalnościowy jak w przypadku Darksiders II cz DeusEx HR, ale z tego co widze u Rebellion z nic z tego.
Taki rabat był dostępny, ale tylko przez jakiś czas.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Skapiradlo pisze:

P.S.
We wspólnych pewnie w grę wchodzi tylko Paypal, ze Steam Wallet chyba się nie da.
trilogz to ulepsyone 1 i 2 + calkiem nowa tryecia kampania.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Jeśli jest miejsce na tego 4packa to chyba się skuszę ;)
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Pobieram już :D Jutro można grać, bo dziś mi się już nie będzie chciało :P
ODPOWIEDZ