Gry które najwięcej razy przeszliście

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Jaka jest wasza gra którą najwięcej razy przeszliście i ile razy?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Test drive III - tysiace razy ;]
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 1000 razy
Podziękowania: 48 razy
Kontakt:

Z tych ostatnio to na przykład Metro 2033 - 5 razy.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Możliwe że niektórzy napiszą o tych samych grach, tyle że z różną ilością ich ukończenia.

Risen (1) - 5 razy - 2x Bandta, 2x Wojownik Inkwizycji, 1x Mag Inkwizycji (czy jakoś tak xD )
Gothic (1) - 4 razy - 2x Cień->Mag Ognia->Mag Wody->Nekromanta, 1x Szkodnik->Najemnik->Mag Wody (chyba tak szło, nie pamiętam) 1x Nowicjusz->"Zjarany Mag (nie pamiętam jak się to kompletnie nazywało)
Gothic 2 (goły) - 2 razy - 1x Strażnik Miejski->Paladyn, 1x Najemnik->Łowca Smoków
Gothic 2 + Noc Kruka - 3 razy - 1x Najemnik->Łowca Smoków, 2x Nowicjusz->Mag Ognia
HoMM III: Restoration of Erathia - 3 razy (kampania)
HoMM III: Armageddon's Blade - 2 razy (kampania)
HoMM III: The Shadow of Death - 2 razy (kampania)
Fable: The Lost Chapters - 4 razy - 1x Dobry Wojownik (broń biała), 1x Zły Wojownik (broń biała), 1x Dobry Mag (czary czy jak to się tam nazywało), 1x Zły "Myśliwy" (broń dystansowa)
Disciples: The Sacred Lands GOLD - 4 razy (kampania)

Jak coś się przypomni to dopiszę...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Little Big Adventure - z 3 razy minimum.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Mafia: The City of Lost Heaven - 4 razy z rzędu dobrych kilka lat temu, nie mogła mi się znudzić
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

Baldurs Gate 1 i 2, Icewind Dale 1 i 2, oraz Palnescape Torment - nie wiem ile w sumie razy, ponad 50 każdą :P
Nie wiem jak liczyć strategie turowe, gram sporo w cywkę i Fallen Enchanters - po kilkaset godzin wygranych :)
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Gothic pierwszy będzie u mnie na pierwszym miejscu, 7+ spokojnie, gdzie grając w każdym z obozów po razie z kodami, później bez, a ostatni nie pamiętam czym był. Możliwe, że Stary Obóz, ale zamiast maga ognia to zostałem strażnikiem ;) Później będą chyba Rezydenciaki 4-5-6, ukończone na każdym możliwym poziomie trudności, gdzie taka 6 miała aż 4 (a może 5?) poziomy trudności. Bayonettke też zaliczyłem na każdym poziomie trudności (to chyba będą 3 razy), no takie 3,5 licząc zabawę w odblokowanie wszystkich osiągnięć. Na koniec Giana Sisters na DSa - najbardziej relaksująca gra w jaką przyszło mi grać na tej kieszonsolce, ukończona też razy 3.
Tak przy okazji to trochę zabawnie wygląda, że gry w których spędziło się więcej CZASU nie zawsze pokrywają się z ilością ich ukończeń ;) W moim przypadku czas poświęcony na ukończenie tego wszystkiego z listy powyżej nie jest w połowie czasem poświęconym w Diablo 2 czy HoMM3, gdzie w D2 przeważnie bawiłem się postaciami nie zabijając Diablo/Baala, a HoMM3 to granie pojedynczych scenariuszy było fajniejsze niż trzymanie się kampanii.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Najwięcej razy przeszedłem Metal Gear Solid na PS1. Jeszcze za gimbusa w czasie pewnych wakacji siadłem sobie przed telewizorem, odpaliłem MGSa i go przeszedłem. Minęły tylko 3 godziny, nie wiedziałem co jeszcze w ciągu dnia zrobić, więc postanowiłem przejść go jeszcze raz. I potem jeszcze raz. Następnego dnia też 3 razy. I tak przez miesiąc. W sumie MGSa przeszedłem grubo ponad 150 razy. Bo to dobra gra. A globós ssie. I pewnie gra na kąsoli jak nikt nie patrzy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Call of Duty + UO niezliczone ilości razy. Czasy bez internetu. Zakładam, że 50+ razy.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 26 razy

Pierwszy Deus Ex, ukończyłem wiele, wiele razy
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

W moim przypadku będzie to "Diablo". Ile razy ukończyłem? Trudno mi policzyć. Drugi tytuł to "MDK".
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Diablo, Fallout 2 i Deus Ex - ciężko zliczyć ile razy.

Ale to już przeszłość. Obecnie każa gra to dla mnie "jednorazówka" i już do niej nie wracam, bo też po co skoro ukończona w 100%.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Mafia - nie mam pojęcia ile razy, ale dużo....
TDU - 2-3 razy
TDU 2 - co najmniej 4 razy (raz odblokowane 100% wszystkiego, pozostałe - wszystkie wyścigi)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Morrowind X2
Final Fantasy 8 x4 (2 pierwsze razy gdy tylko położyłem łapska na tym pięknym czteroplytowym pudelku, później emulator na kompie, a na koncu na androidzie)
Dark Souls x3
gothic'i każdą możliwą frakcja i klasa
Wiedźmin x2
Wiedzmin 2 x3
Tekkeny x 286 albo coś kolo tego hehe
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Jerry pisze: Najwięcej razy przeszedłem Metal Gear Solid na PS1. Jeszcze za gimbusa w czasie pewnych wakacji siadłem sobie przed telewizorem, odpaliłem MGSa i go przeszedłem. Minęły tylko 3 godziny, nie wiedziałem co jeszcze w ciągu dnia zrobić, więc postanowiłem przejść go jeszcze raz. I potem jeszcze raz. Następnego dnia też 3 razy. I tak przez miesiąc. W sumie MGSa przeszedłem grubo ponad 150 razy. Bo to dobra gra. A globós ssie. I pewnie gra na kąsoli jak nikt nie patrzy.
Normalnie nie czytałbym do końca wypocin na temat tego crapa, ale i tak musiałem napisać jak podłym kąsoluchem trzeba być, żeby grać w ten szajs :( I ktoś taki próbuje utożsamiać się z Jedyną Słuszną Platformą do grania. Kpina i śmiech w twarz graczom PC :nie:

PS I kto tu ssie, to nie ja gram w Pedau Gear Solid :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Mafia: The City of Lost Heaven, nie pamiętam dokładnie ile razy ją przechodziłem, ale coś pomiędzy 7-9, to zdecydowanie jedna z moich najulubieńszych gier. Obecnie po raz trzeci przechodzę Torchlight 2 i NEW Super Mario Bros. na DSa. Poza wymienionymi tytułami chyba nie zdarzyło mi się ukończyć żadnej gry więcej niż dwa razy.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Nie przechodzę zazwyczaj gier po kilka razy ale są wyjątki:
Gothic 2 - kilkanaście razy,
Skyrim 3-4 postacie +50 lvl
Metro 2033 3-4 razy
Civ5 gdzie kilka razy podbiłem cały świat (wielkość zawsze ogromna inne zwycięstwa wyłączone)
Empire: Total War też parę kampanii ukończyłem.
Jeżeli Simsy 3 można "przejść" to przeszedłem kilkanaście pokoleń (wielki ród :D)
Awatar użytkownika
Łowca

Gothic 2 + Noc Kruka 3 razy
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 29 razy
Kontakt:

Ja najwięcej razy przeszedłem chyba grę Harry Potter i kamień filozoficzny oraz Harry Potter i komnata tajemnic - jak byłem mały to nie mogłem się od tego oderwać :P. Z reguły nie przechodzę gier więcej niż raz, ale te przeszedłem chyba z 3-4.
ODPOWIEDZ