http://www.zapals.com/deal/2-in-1-otg-u ... cable.html
10 000 kabli USB OTG 2 w 1 do zgarnięcia za darmo, płacimy tylko za koszty wysyłki (1,99$)
Instrukcja obsługi:
1. Zaloguj się lub załóż nowe konto na stronie
2. Wybierz jeden z oferowanych na stronie kabli i dodaj go do koszyka
3. Wprowadź kod promocyjny ZAPALS160117 w koszyku lub przy podsumowaniu zamówienia
4. Podaj dane do wysyłki i zapłać koszty wysyłki przez PayPal
5. Czas realizacji zamówienia od 7 do 45 dni roboczych.
Darmowy kabel USB OTG 2 w 1
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 17 sty 2016, o 14:23 przez aghastinagharta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 118 razy
- Podziękowania: 81 razy
- Kontakt:
Jakiś czas temu rozdawali podobny całkowicie za free(darmowa też przesyłka)(i nawet już doszedł).MercilessSinner pisze: http://www.zapals.com/deal/2-in-1-otg-u ... cable.html
10 000 kabli do zgarnięcia za darmo, płacimy tylko za koszty wysyłki (1,99$)
Instrukcja obsługi:
1. Zaloguj się lub załóż nowe konto na stronie
2. Wybierz jeden z oferowanych na stronie kabli i dodaj go do koszyka
3. Wprowadź kod promocyjny ZAPALS160117 w koszyku lub przy podsumowaniu zamówienia
4. Podaj dane do wysyłki i zapłać koszty wysyłki przez PayPal
5. Czas realizacji zamówienia od 7 do 45 dni roboczych.
Pamiętać trzeba, że jedna promka na jedno konto.
Imho. jak ktoś chce tylko promke dla promki to lepiej zaczekać jak będzie coś całkowicie za free(jak ten kabel albo żarówki usb też chyba były).
O taki był wcześniej
http://www.zapals.com/micro-usb-cable-c ... black.html
Hej,
zgubiłem kabel USB do podłączenia programartora do kompa. Myślałem, że jakiś inny USB da radę, ale lipa. Komputer w ogóle nie widzi programatora i nie mogę załadować nowego programu. Wszystkie sterowniki poprawnie ściągnięte, więc wydaje mi się, że to kabel jest przyczyną? Czy ktoś może ma do sprzedania lub pożyczenia na 1 dzień?
zgubiłem kabel USB do podłączenia programartora do kompa. Myślałem, że jakiś inny USB da radę, ale lipa. Komputer w ogóle nie widzi programatora i nie mogę załadować nowego programu. Wszystkie sterowniki poprawnie ściągnięte, więc wydaje mi się, że to kabel jest przyczyną? Czy ktoś może ma do sprzedania lub pożyczenia na 1 dzień?
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
BeJimmievoste pisze: Hej,
programator czego?
z tym pożyczaniem to jakiś żart? xD