OUYA

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

[Witam

Czy opłaca się kupować tą oto mini konsolkę na androidzie?

Do posiadaczy:

Czy rzeczywiście wiele gier nadal ma lagi i niedopracowane sterowanie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Moge sie mylic, ale wydaje mi sie, ze caly projekt zostal porzucony, wiec chyba nie warto.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Przez pewien czas miałem z nią styczność. Krótko pisząc, ouya warta.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

keiran pisze: Moge sie mylic, ale wydaje mi sie, ze caly projekt zostal porzucony, wiec chyba nie warto.
Niby Razer to przejął ale chyba nadal nic ciekawego z tego niestety nie wychodzi chociaż na pierwszy rzut oka gadżet niezły,

z tym że telefon też można podłączyć do tv i używając pada (kiedyś było promo na które się nie załapałem bodajże od steelseries'a) można mieć to samo.

Ale jednak w sumie to kusi wizja "przenośnej" konsolki którą można w miarę wygodnie zapakować i przynieść do znajomych czy gdzieś na jakieś wyjazdy podpinając do tv, który zwykle jest w standardzie jakiś hoteli (wiadomo pewnie wejście euro ale można wierzyć że lepszy tv lub zaopatrzyć się w przejściówkę).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

To już bardziej opłaca się brać PS TV, jeszcze mniejsze, a bibliotekę gier masz ogromną jeśli nie miałeś nigdy PSP ani PSone i Vity. Ja kupiłem i jestem zadowolony, Killzone Najemnik wygląda fenomenalnie na TV.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

serafek5 pisze: To już bardziej opłaca się brać PS TV, jeszcze mniejsze, a bibliotekę gier masz ogromną jeśli nie miałeś nigdy PSP ani PSone i Vity. Ja kupiłem i jestem zadowolony, Killzone Najemnik wygląda fenomenalnie na TV.
No nie wiem
>nie mam ps4 ani pada do ps3, ps4
>należało by zaopatrzyć się w kartę pamięci
>niestety większość gier jest płatna (idzie przeżyć) lub niewspierana

Potwierdzam dobry wybór dla posiadaczy ps4, jednak koszt tych wszystkich dodatków wynosi podobnie co ps3, może nie nowe, ale jednak nadal nie zastąpi to prawdziwej konsoli.

Szanuję twoja opinie jednak gdy zastanowisz się logicznie bez ps4 ma to mały sens (nie wiem czy posiadasz ps4, ale sądzę że raczej tak).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

PS4 nie mam, ale PS3 już tak. Fakt, nie pomyślałem, że możesz nie mieć ani PS3, ani PS4. Jednak biorąc pod uwagę cene Ouyi (około 400 zł) i PS TV (aktualnie 149 zł w MediaMarkcie i Euro AGD) to widać zwycięzcę. Do tego 60 zł za kartę 4 GB i ~50-100 zł za używanego pada (mój kolega kupił 2 miesiące temu używanego za 50 zł) to i tak wychodzi taniej.
Jednak sam bym taką Ouye chciał - cenię sobie takie małe konsolki ;)
I sądzę jednak, że dla PS4 rzeczywiście jest to lepszy deal - PS4 nie odpala gier z PSOne, a do tego pad od PS4 ma większą kompatybilność z grami. Jednak za 150 zł jak ma się pada to jest bardzo dobra oferta, a kartę pamięci kupi się kiedyś tam przy okazji.
Chociaż w sumie to nie wiem, czy sam kupiłbym nie posiadając pada - pewnie nie ;) Jednak jak mówię - jeżeli będziesz miał okazję na taniego Dualshocka 3/4 to PS TV możesz brać od razu. Jeśli nie masz Vity, PSP, ani PSOne wybór naprawdę świetny :)
Awatar użytkownika
Łowca

Była kiedyś dobra rzecz, ale projekt nie rozwija się... Nie warto kupować ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Tak szczerze mówiąc... czy nie lepiej po prostu podłączyć telefon z Androidem do TV?

Obecne telefony za 200zł mają lepsze parametry, niż Ouya, więc nawet jeżeli ktoś nie ma telefonu z Androidem, to i tak lepiej wyjdzie na czymś takim.
ODPOWIEDZ