TOOOOOOOOOOO DZISIAJ
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Nie mogę się doczekać:). Poza tym, to przynajmniej jakieś pocieszenie w świetle przesunięcia 4 sezonu na następny rok (zakładając, że znowu nie będzie problemu z dopasowaniem grafiku poszczególnych aktorów).
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Plus dla tego pana wyżej
Fajnie, że Sherlock, choć ostatni sezon już dość mocno mnie zmęczył, wydał mi się robiony za bardzo pod oczekiwania rosnącego w postępie geometrycznym grona fanów.
Czekam za to na X Files z małymi nadziejami, w podobny sposób nie mogę się doczekać tylko nowego Twin Peaks.

Czekam za to na X Files z małymi nadziejami, w podobny sposób nie mogę się doczekać tylko nowego Twin Peaks.
Sądzę, że nowa formuła X-Files lepiej się sprawdzi, mniej odcinków powinno oznaczać lepszą ich jakość. Jak będzie naprawdę z chęcią się przekonam. Co do Twin Peaks - to musi się udać, po prostu.
- Kontakt:
Sherlock, X-Files, Twin Peaks... w sumie, czekam na to wszystko z równą nadzieją.
Najbardziej mnie jednak zdziwiło, że ten specjalny odcinek Sherlocka będzie wyświetlany 7 stycznia w Multikinach - tego na pewno się nie spodziewałam;).
Najbardziej mnie jednak zdziwiło, że ten specjalny odcinek Sherlocka będzie wyświetlany 7 stycznia w Multikinach - tego na pewno się nie spodziewałam;).
Właśnie widziałem, dla mnie rewelacja. Cały ten myk z przeszłością i teraźniejszością zagrał idealnie. I do tego Pan M - dlaczego musimy tak długo czekać na ciąg dalszy

- Podziękował: 64 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Ten special to dobry pomost między sezonem 3 a 4. Jak zawsze smaczki z opowiadań Doyle'a, trochę intryga średniawa. Niby fajnie, ale równie dobrze mogli sobie to odpuścić i pogonić z następnym sezonem.
Wczoraj ja obchodziłem wielką premierę - pierwszy odcinek 2. sezonu Fargo. Pierwszy urwał mi głowę przy kostkach, więc rekomenduję. Leci na AleKino.
- Kontakt:
Spodziewałam się czegoś innego, więc nagłe zmiany klimatów bardzo mnie zaskoczyły. Ogólnie, naprawdę mi się podobało, choć trochę szkoda, że "intryga" z panną młodą została w pewnym momencie przyspieszona na rzecz innych motywów.
Z drugiej strony, ostatnie sceny przy wodospadzie wskazują, jak bardzo zmieniło się nastawienie Sherlocka względem Johna. Cokolwiek by się nie się działo, nie jest już sam, bo ma przy boku swojego przyjaciela:).
Z drugiej strony, ostatnie sceny przy wodospadzie wskazują, jak bardzo zmieniło się nastawienie Sherlocka względem Johna. Cokolwiek by się nie się działo, nie jest już sam, bo ma przy boku swojego przyjaciela:).
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
A ja sobie spokojnie czekam, kiedy "Rick and Morty" wyjdzie z hiatusowego piekła...
Odcinka nie oglądałam, ale muszę przyznać że nie ma hype'u, bardziej jest frustracja. Długie oczekiwanie jest jednak bardzo męczące, zwłaszcza kiedy co chwila data premiery się zmienia. Wolałabym większą dawkę, więc możliwe że poczekam z oglądaniem aż do przeddnia premiery sezonu czwartego.
Raczej dokończę sobie zamiast tego spokojnie Twin Peaks aby móc... a jakże, czekać na kontynuację xD
Odcinka nie oglądałam, ale muszę przyznać że nie ma hype'u, bardziej jest frustracja. Długie oczekiwanie jest jednak bardzo męczące, zwłaszcza kiedy co chwila data premiery się zmienia. Wolałabym większą dawkę, więc możliwe że poczekam z oglądaniem aż do przeddnia premiery sezonu czwartego.
Raczej dokończę sobie zamiast tego spokojnie Twin Peaks aby móc... a jakże, czekać na kontynuację xD