TOOOOOOOOOOO DZISIAJ

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 64 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

NOWY SHERLOCK, KURCZE!
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 60 razy
Kontakt:

Nie mogę się doczekać:). Poza tym, to przynajmniej jakieś pocieszenie w świetle przesunięcia 4 sezonu na następny rok (zakładając, że znowu nie będzie problemu z dopasowaniem grafiku poszczególnych aktorów).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

Również czekam, rzadko ale z klasą :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Ja tam wole X-Files.. co ma powrócić na koniec miesiąca po dłuuuuugiej przerwie ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 113 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

Plus dla tego pana wyżej :D Fajnie, że Sherlock, choć ostatni sezon już dość mocno mnie zmęczył, wydał mi się robiony za bardzo pod oczekiwania rosnącego w postępie geometrycznym grona fanów.

Czekam za to na X Files z małymi nadziejami, w podobny sposób nie mogę się doczekać tylko nowego Twin Peaks.
Awatar użytkownika
Łowca

taniec_chochola pisze: Czekam za to na X Files z małymi nadziejami, w podobny sposób nie mogę się doczekać tylko nowego Twin Peaks.
Sądzę, że nowa formuła X-Files lepiej się sprawdzi, mniej odcinków powinno oznaczać lepszą ich jakość. Jak będzie naprawdę z chęcią się przekonam. Co do Twin Peaks - to musi się udać, po prostu.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Sherlock, X-Files, Twin Peaks... w sumie, czekam na to wszystko z równą nadzieją.
Najbardziej mnie jednak zdziwiło, że ten specjalny odcinek Sherlocka będzie wyświetlany 7 stycznia w Multikinach - tego na pewno się nie spodziewałam;).
Awatar użytkownika
Łowca

Shelia pisze: Najbardziej mnie jednak zdziwiło, że ten specjalny odcinek Sherlocka będzie wyświetlany 7 stycznia w Multikinach - tego na pewno się nie spodziewałam;).
Właśnie, ciekawe czy to marketingowa ściema czy faktycznie ten special jest tak dobry?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

wesker178 pisze:
Shelia pisze: Najbardziej mnie jednak zdziwiło, że ten specjalny odcinek Sherlocka będzie wyświetlany 7 stycznia w Multikinach - tego na pewno się nie spodziewałam;).
Właśnie, ciekawe czy to marketingowa ściema czy faktycznie ten special jest tak dobry?
Obejrzę dopiero dzisiaj (najpóźniej jutro), ale patrząc na opinie tych, którzy już widzieli, to chyba jednak warto było czekać:)
Awatar użytkownika
Łowca

Shelia pisze: Obejrzę dopiero dzisiaj (najpóźniej jutro), ale patrząc na opinie tych, którzy już widzieli, to chyba jednak warto było czekać:)
Właśnie widziałem, dla mnie rewelacja. Cały ten myk z przeszłością i teraźniejszością zagrał idealnie. I do tego Pan M - dlaczego musimy tak długo czekać na ciąg dalszy :cry:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Obejrzałam z przyjemnością, ale nie jestem jakoś wybitnie zachwycona. Znana jest data premiery odcinków 4 sezonu?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Pikselowa pisze: Obejrzałam z przyjemnością, ale nie jestem jakoś wybitnie zachwycona. Znana jest data premiery odcinków 4 sezonu?
Zdjęcia ruszają wiosną, więc najwcześniej przyszły rok.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ten special to dobry pomost między sezonem 3 a 4. Jak zawsze smaczki z opowiadań Doyle'a, trochę intryga średniawa. Niby fajnie, ale równie dobrze mogli sobie to odpuścić i pogonić z następnym sezonem.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

Bardzo bardzo dobry odcinek.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Wczoraj ja obchodziłem wielką premierę - pierwszy odcinek 2. sezonu Fargo. Pierwszy urwał mi głowę przy kostkach, więc rekomenduję. Leci na AleKino.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Spodziewałam się czegoś innego, więc nagłe zmiany klimatów bardzo mnie zaskoczyły. Ogólnie, naprawdę mi się podobało, choć trochę szkoda, że "intryga" z panną młodą została w pewnym momencie przyspieszona na rzecz innych motywów.
Z drugiej strony, ostatnie sceny przy wodospadzie wskazują, jak bardzo zmieniło się nastawienie Sherlocka względem Johna. Cokolwiek by się nie się działo, nie jest już sam, bo ma przy boku swojego przyjaciela:).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

A ja sobie spokojnie czekam, kiedy "Rick and Morty" wyjdzie z hiatusowego piekła...

Odcinka nie oglądałam, ale muszę przyznać że nie ma hype'u, bardziej jest frustracja. Długie oczekiwanie jest jednak bardzo męczące, zwłaszcza kiedy co chwila data premiery się zmienia. Wolałabym większą dawkę, więc możliwe że poczekam z oglądaniem aż do przeddnia premiery sezonu czwartego.
Raczej dokończę sobie zamiast tego spokojnie Twin Peaks aby móc... a jakże, czekać na kontynuację xD
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Koshara pisze: Wczoraj ja obchodziłem wielką premierę - pierwszy odcinek 2. sezonu Fargo. Pierwszy urwał mi głowę przy kostkach, więc rekomenduję. Leci na AleKino.
Pierwsza połowa drugiego sezonu Fargo jest genialna, potem też jest dobrze, tylko trochę mniej genialnie.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Jakby kogoś interesowało, "Sherlock i upiorna panna młoda" dzisiaj o 20.10 będzie emitowany na TVP2.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

Shelia pisze: Jakby kogoś interesowało, "Sherlock i upiorna panna młoda" dzisiaj o 20.10 będzie emitowany na TVP2.
Świetny news!
Wielkie dzięki.
ODPOWIEDZ