Nie wiem czy piszę w dobrym dziale,ale chciałbym się Was zapytać (Ci którzy posiadają 10) co sądzicie o Win 10 ?
Polecacie go zainstalować,jakieś wady i zalety.Jak go oceniacie po dłuższym czasie używania?
Z góry dzięki za odpowiedź

No to w sekundach ile się uruchamiała 7, a ile 10 - i ile już miałeś zainstalowaną 7, a ile 10 ?
Jest mega bo ? Konkretnie, tak samo mogę powiedzieć o XP, mam go na jednym z pecetów i też jest mega, wszystko chodzi ekstraDaimoon pisze: System posiadam od paru miesięcy i na laptopie i na kompiejest mega, nie ma z nim żadnych problemów
gry działają stabilnie i płynnie, problemów ze sterownikami nie ma ale wiem ze pare programów ma problemy z windows 10
wiem ze jakiś program szukałem do wirtualnej maszyny to go nie mogłem znaleśc. Osobiście bardzo polecam ten system jak ktoś miał 7 to będzie napewno lepsza różnica w uruchamianiu oraz dodane zostało pare dobrych funkcji
a z windowsa 8.1 na 10 to aktualizacja moim zdaniem jest WYMAGANA xD boo jednak windows 10 radzi sobie lepiej z grami
Chyba jedynie reinstal na jakiś normalny windowsHemiq pisze: Jakiś pomysł jak naprawić ciągłe rozłączanie z WiFi? Laptop to Dell Inspiron 5537. Router mam w innym pokoju. Tam, gdzie na tym samym laptopie z Win8 miałem kreskę teraz w ogóle nie mam zasięgu, a tam gdzie 2-3 włącza się na 3-5 sekund i co chwilę zrywa, połącza od nowa i tak w koło Macieju.
Też miałem problem z Wi-fi na Win10, sterowniki producenta czy systemowe? Mi pomogły stery od producenta pod Win8-8.1 szukaj.Hemiq pisze: Jakiś pomysł jak naprawić ciągłe rozłączanie z WiFi? Laptop to Dell Inspiron 5537. Router mam w innym pokoju. Tam, gdzie na tym samym laptopie z Win8 miałem kreskę teraz w ogóle nie mam zasięgu, a tam gdzie 2-3 włącza się na 3-5 sekund i co chwilę zrywa, połącza od nowa i tak w koło Macieju.
Masz rację trochę źle to ująłemJest mega bo ? Konkretnie, tak samo mogę powiedzieć o XP, mam go na jednym z pecetów i też jest mega, wszystko chodzi ekstra
A czy gry na XP lub 7, które są pod nie chodzą inaczej ? I co to jest - lepsza różnica, to po polsku ? (znaleźć, a nie znaleśc! kup słownik, masz też wbudowany w przeglądarki!) Jakie to funkcje ? Używasz za dużo uśmieszków, a za mało konkretów. Konkretnie, które gry i w czym lepiej chodzą na 10 niż na 8 i 7 ?! Po takiej rekomendacji widzę dla kogo Microsoft przygotował 10-tkę. Bo błędach, szpiegowaniu, tym, że Microshit sam wrzuca nam pliki na komputer, wpadkach wiele osób na razie podziękuje.
http://www.chip.pl/news/oprogramowanie/ ... niszczenia najnowsza dla ciebie po polsku i buźka
Prawda jest taka, gdyby XP dostał Directa to pewnie dalej sporo osób by na nim siedziało, a jeśli Microshit nie chciałby w podobny sposób podzielić rynku z Directem czy innym zagraniem pomiędzy 7 i 10 to pewnie prawie nikt by nie migrował. No i wynik i tak jest słaby jak na darmową zmianę, gdyby była płatna to wyniki 10 były by jak Visty czy 8-ki w stosunku do 10.
https://www.facebook.com/ - moze byćCzyli są to strony których w ogóle nie warto odwiedzać albo takie które hardo łamią prawo