Bundle losowych 5 gier Square Enix
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
here’s what you’ve got!
Lara Croft and the Temple of Osiris
Thief
Final Fantasy XIII
Life is Strange Episode 1
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
And as well as the games, a selection of vouchers (valid January 6-31, 2016) that you can use in the Square Enix Store:
20% off selected games*
10% off Life is Strange episodes 2-5
10% off Just Cause 3 (all editions)
Ech, liczyłem na life is Strange ale cały sezon...
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Niespodzianka, jednak dali coś z serii Final Fantasy.
Trochę gorzej, że powtórzył się Thief a Life is Strange to tylko pierwszy epizod. No i zniżka działa na niezbyt wiele tytułów. Trochę żałuję zakupu, ale ogólnie nie jest całkiem źle:).
Trochę gorzej, że powtórzył się Thief a Life is Strange to tylko pierwszy epizod. No i zniżka działa na niezbyt wiele tytułów. Trochę żałuję zakupu, ale ogólnie nie jest całkiem źle:).
- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Szalu nie ma, *zady* nie urywa. Nawet smiem twierdzic ze w zeszlym roku paczka byla wartosciowo lepsza. Liczylem tu chociaz na sleeping dogs dethinitive edition, a tu goly, gdzie rok temu byl z doatkami, pierwszy odcinek sezonu life is strange ,ktory badz co badz i tak jest tani, dwa fajnale cieszą, ale xiii kupilem już rok temu, realm reborn również, także oba na sprzedaż lądują z thiefem, jedynie ten tomb raider cieszy. Żeby chociaż dali lepsze zniżki, rok temu było o 50% obniżone final fantasy xiii/2 z kuponem, to też skorzystałem, a tu nic do tych nowych choćby 33. 20% to pewnie ze steama będą nowe fajnale, gdzie reszta będzie miała 50-66%, nie wspominając o reszcie starszych tytułów, także te zniżki to też jakby znaleźli gdzieś pod kupą czyjegoś psa. Podsumowując, jeśli polowaliście na chociaż 2-3 z bundla, to jest udany, bo jakby nie patrzeć fajnale z pewnością dobrze się sprzedadzą na takich serwisach jak allegro, a jakości im odmówić nie można, ale mnie jako gracza ta paczka niestety zawiodła 

- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
"Zestaw zawiera 5 kluczy Steam o wartości ponad $80. Paczkę możecie kupować do 18 grudnia do godz. 16:00 (zawartość zostanie ujawniona dopiero po tym terminie)". To nas square wyciulał z tymi kluczami skoro realm reborn nie jest na steam, chyba że łowcom coś się pokiełbasiło kiedy pisali posta o paczce 

- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Square Enix na pytania użytkowników o klucze Steam odpisywał że większość gier będzie miała klucze Steam, więc już dawno było podejrzenie że coś DRM-Free będzie.DJSurprise pisze: "Zestaw zawiera 5 kluczy Steam o wartości ponad $80. Paczkę możecie kupować do 18 grudnia do godz. 16:00 (zawartość zostanie ujawniona dopiero po tym terminie)". To nas square wyciulał z tymi kluczami skoro realm reborn nie jest na steam, chyba że łowcom coś się pokiełbasiło kiedy pisali posta o paczce
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Liczyłem na dwie części FF XIII ale tylko pierwsza też może być, przynajmniej potestuję FF XIV. Tej części Lary akurat nie lubię więc nawet jej na Steam nie kupowałem ale kto wie, może aktywuję i spróbuję się do niej przekonać. Thief super, nie muszę już czekać na promo ani bundla aby go nabyć. Natomiast LIS wędruje na sprzedaż. Mam cały sezon cyfrowy oraz niedługo otrzymam pudełkową wersję. Zniżki natomiast tragiczne, nie przydadzą mnie się.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Według informacji ze strony głównej, wiadomość powinny przyjść dzisiaj, ale tak do końca dnia, więc po prostu trzeba uzbroić się w cierpliwość:)
Ostatnio zmieniony 18 gru 2015, o 16:42 przez Shelia, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt: