Lagi Origin
Nie wiem czy Wy też macie takie lagi na Originie, ale u mnie nie da się wejść nawet do sklepu na kliencie, a gdy wchodzę w "moje gry" nie mam aktywowanych gier(gry z humblebundle), które jakimś sposobem udało się mi aktywować. Kiedy te lagi ustąpią i będę widział w bibliotece swoje gry?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Mój origin pięknie działa, nie mam żadnych problemów. A kiedy ustąpią lagi to zdecydowanie nie do nas. Napisz może do supportu..
Może coś z Twoją siecią?
Może coś z Twoją siecią?
Ostatnio zmieniony 20 sie 2013, o 18:25 przez ZaczarowanyFlamaster, łącznie zmieniany 1 raz.
U mnie się sklep nei włącza nic gry niby dodało psize, że kod został użyty i nic nie am ich. Tylko w "Moich grach" jest "Sklep Origin" i "Bezpłatne Gry". Nie wiem co to może być, jak u Was wszystko dziala, może macie jakieś rady? ;D
Edit: A pod jakim adresem mogę znaleźć support (jak cos to jeszcze raz pobiore origina, a później napisze do supportu ewentualnie)
Edit: A pod jakim adresem mogę znaleźć support (jak cos to jeszcze raz pobiore origina, a później napisze do supportu ewentualnie)
Gdzie znajdują się te opcje?
Mam takie coś nic wiecej. W załączniku.
- Załączniki
-
- Bez tytułu1234.png (235.47 KiB) Przejrzano 4168 razy
Ale jak chcę np. edytowac profil to wyskakuje to:
- Załączniki
-
- Bez tytułu1234.png (8.77 KiB) Przejrzano 4168 razy
Ok zrobiłem ubicie procesu i zobaczymy. ;D
Edit: Spróbowałem na laptopie siostry i u niej działa normalnie nie ogarniam już tego.
Edit: Spróbowałem na laptopie siostry i u niej działa normalnie nie ogarniam już tego.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/133 ... EACore.ini zapisałem to jako element docelowy na pulpicie, uruchomiłem ponownie origina, pozwoliłem na użycie tego pliku ini i nie mam problemów z zawieszaniem się pobierania, a nieustannie miałem problemy z zawieszaniem się pobierania po ściągnięciu kilku procent dead space 3.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Ten plik zmienia tylko to, że origin uruchamia się tak jakby w trybie debug, zmienia tylko sposób trochę sposób połączenia z internetem, dane konta i wszystko inne pozostaje te same, więc nie wiem za co ten ban. Czytałem na forach bo ludzie mieli też problem z zawieszaniem pobierania i to im pomagało. Sześciokrotnie mi się origin zawieszał podczas pobierania, szlag mnie trafiał, teraz jest ok. Po drugie wyrzuca się ten plik z folderu origin i idzie normalnie na poprzednim ini eacoreapp.
dzięki, ale mi nie chodzi o pobieranie tylko o wyswietlanie gier, sklepu, etc. Na laptopie wszystko działa tylko u mnei na PC coś nie działa i nie wiem właśnie co może cos z siecią albo firewallem?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
może masz coś namieszane w ustawieniach spróbuj usunąć plik w którym są ustawienia (wtedy podczas następnego uruchomienia powinien się utworzyć nowy z domyślnymi ustawieniami) a jeżeli na drugim kompie wszystko działa ok to zrób back up gier i pobierz origin jeszcze raz.