[PC] Insurgency

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Tak jak w temacie są tu jacyś łowcy grający w tą, moim zdaniem wyśmienitą grę ? :) Przeszukałem tematy w tym dziale i chyba nie natknąłem się na taki temat. Fajnie byłoby wspólnie pograć i nauczyć się czegoś bo jednak częściej jestem mordowany, niż morduję.. :P Zauważyłem też problem, nie aktualizują mi się statystyki po meczach w panelu głównym. Też tak macie ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 62 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

wlasnie nie rozumiem fenomenu tej gry ktora w sumie niczym sie nie wyroznia :D
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Faktycznie, może niczym się nie wyróżnia ale gra się świetnie, bo gra wymaga odrobiny myślenia,a nie bezmyślnego biegania.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

michall0 pisze: wlasnie nie rozumiem fenomenu tej gry ktora w sumie niczym sie nie wyroznia :D
Nie masz tej gry w bibliotece, więc jak Ci się ma wyróżniać? Chyba że chodziło Ci o stronę gry na storze, ta faktycznie się niczym nie wyróżnia. :E
Awatar użytkownika
Łowca

Mi osobiście ta gra niesamowicie się podoba :) w sumie można ją porównać do S.Q.U.A.D tylko, że na mniejszą skalę :P
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Od kilku dni dostępny jest oficjalnie mod Day of Infamy. Modyfikacja przenosi nas w czasu WW2. Polecam dla miłośników.
Awatar użytkownika
Łowca

Jestem ciekaw czy rozbudują tego mooda do takich rozmiarów, że będzie teatr wschodni bo jak na razie jest tylko Bastogne i D-Day ale mimo wszystko fajna sprawa, zwłaszcza, że dawno żadna gra FPP w klimat II wś nie wyszła :)
ODPOWIEDZ