Call of Duty: Black Ops III [PC]

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Temat powstał w celu łatwiejszego znalezienia osób do gry.

Jeżeli są chętni na wspólne pogranie Coop'a, postrzelania się na Multi, albo fale Zombi - zapraszam do dodawania.

Steam nick: shodan_pl
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

Pytanie, czy gra chodzi tak tragicznie jak można to wyczytać z recenzji?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Recenzje na steamie mówią że będę delikatnie mówiąc zniesmaczony jak już uda mi się to zainstalować.Kumpel mnie namówił żeby to kupił ale zobaczymy.Dam znać wieczorem jak to chodzi na i5 3470 i hd7770.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Optymalizacja leży,nawet na low są spore spadki fpsów,rozdzielczość bez znaczenia.Gra na low wygląda gorzej jak cod4 ale w sumie fajne dziajdżojsy.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Wyszedł patch i teraz mogę spokojnie grać na High/Ultra. Wcześniej gra dostawała zadyszki na najwyższych.
Ale po tym patchu dla i5 + sterownikach od AMD śmiga całkiem dobrze. Zarówno w Coopie jak i Multi. :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

U was też myszka dziwnie działa?Nie mogę dojść jak ustawić żeby przyjemnie się grało,jakoś tak ociężale się porusza.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

Masz wyłączony vsync? Ile fps wyciągasz?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Na włączonym czy nie jest to samo,wyciągam z 40-55fpsów na low w rozdziałce full hd ale mam częste spadki do kilkunastu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

MikuS pisze: Recenzje na steamie mówią że będę delikatnie mówiąc zniesmaczony jak już uda mi się to zainstalować.Kumpel mnie namówił żeby to kupił ale zobaczymy.Dam znać wieczorem jak to chodzi na i5 3470 i hd7770.
Fix znaleziony w necie -
Go into install directory
open the config.ini file
scroll down a little to : //Thread count for handling the job queue WorkerThreads = "4" // 2 to 4
change the "4" to a "2"

z tego co wiem to ta gra tylko z intelami i5 nie chce za bardzo pracować
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Kod do expa z monstera:
PKYY2SK42M
Awatar użytkownika
Łowca

Jak tam sytuacja w grze? Poprawiło się coś? Myślę nad zakupem skoro w empikach jest za 100pln.
Awatar użytkownika
Łowca

Azahil pisze: Kod do expa z monstera:
PKYY2SK42M
Dzięki, po 9 dniach nadal nikt nie wziął :)
niemalimitów pisze: Jak tam sytuacja w grze? Poprawiło się coś? Myślę nad zakupem skoro w empikach jest za 100pln.
Gra się dobrze. Optymalizację poprawili chociaż z tego co słyszę od niektórych mogłoby być lepiej, ja żadnych spadków nie zauważyłem. Dzisiaj do 19 miałeś okazje sprawdzić ponieważ trwał darmowy weekend. Prosto mówiąc kupuj.
Awatar użytkownika
Łowca

Kupione, tym bardziej że trafiłem promke w Saturnie. :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

mam takie proste pytanie związane z rozgrywką sieciowa lepiej inwestować w DLC do dwójki czy zainwestować w ponoć słabą trójkę?
Awatar użytkownika
Łowca

Ja wybrałbym DLC do BO2, BO3 szału nie robi. Taki Titanfall bez mechów. ;p
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Gra ktoś z was jeszcze :) ?
Awatar użytkownika
Łowca

Chętnie pograłbym w coda, ale jak dla mnie skończył się na Modern Warfare. ;(
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Czy ktoś z łowców grał w Multiplayer Starter Pack BO3? Zamierzam kupić, bo singla w CoDach nie tykam, customowe gry mi nie potrzebne, bo nie mam znajomych, z którymi mógłbym w to grać, przeglądarka serwerów mi nie potrzebna, bo matchmaking mi wystarczy, a prestiż mi nie potrzebny, bo i tak nie patrzę na wbijane poziomy. Może to ktoś polecić? Nie wycięli tam żadnych map? I chyba najważniejsze pytanie: czy da się do tego dokupować DLC z podstawki, dodające mapy (o ile takie istnieją, nie zagłębiałem się)? Na G2A jest teraz za 35 zł i, nie powiem, kusi (z humbla nie kupię, bo monthly wymaga karty, a ja nie posiadam).
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

serafek5 pisze: Czy ktoś z łowców grał w Multiplayer Starter Pack BO3? Zamierzam kupić, bo singla w CoDach nie tykam, customowe gry mi nie potrzebne, bo nie mam znajomych, z którymi mógłbym w to grać, przeglądarka serwerów mi nie potrzebna, bo matchmaking mi wystarczy, a prestiż mi nie potrzebny, bo i tak nie patrzę na wbijane poziomy. Może to ktoś polecić? Nie wycięli tam żadnych map? I chyba najważniejsze pytanie: czy da się do tego dokupować DLC z podstawki, dodające mapy (o ile takie istnieją, nie zagłębiałem się)? Na G2A jest teraz za 35 zł i, nie powiem, kusi (z humbla nie kupię, bo monthly wymaga karty, a ja nie posiadam).
Ja grałem, ale krótko. Nie miałem też zbytnio kontaktu z poprzednimi CODami i BFami, więc wypowiem się jako osoba, która chciała sobie luźno popykać w jakiegoś shootera. Grę pobrałem, pograłem i to co mi się w oczy rzuciło to dosyć klaustrofobiczne mapy jak na mój gust i często występujące przycięcia mimo niezbyt powalającej grafiki. Po pograniu ok. 70 minut gra poleciała na refund. Tyle z moich wrażeń :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Jeśli jest ktoś chętny do gry zapraszam :)
ODPOWIEDZ