Witam. Jestem graczem starającym się odblokować wszystkie osiągnięcia w każdej grze, w którą gram. Tym razem na przeciw stanął mi Alan Wake, a dokładniej osiągnięcie "Pasjonat Bright Falls" polegające na przeczytaniu 25 tablic informacyjnych o zabytkach w grze itp. Po pierwszym przejściu gry myślałem, że jakimś cudem przeoczyłem 1 tablicę(chociaż robiłem to z poradnikiem). Grę przeszedłem 2 raz, ponownie czytając wszystkie 25 tablic - nic! Z termosami, piramidami, skrzyniami i stronami maszynopisu żadnego problemu nie był, achievement wyskakiwał, kiedy zebrałem wszystko.
W menu nie da się sprawdzić, która tablica jest niezaliczona więc to kolejny problem... Mam prośbę, mógłby mi ktoś dać save'a z brakującym bądź kilkoma brakującymi tablicami i powiedział które to? Jeśli miałbym przechodzić AW trzeci raz od początku, to chyba bym oszalał... Chyba, że ktoś ma innym pomysł na rozwiązanie problemu, pozdrawiam.
Alan Wake - Problem z osiągnięciem(Pasjonat Bright Falls)
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
he... chyba najtrudniej mi było dostrzec kartkę przyczepioną do ściany w księgarni w epizodzie 5, ja jeszcze wszystkich nie mam ale te akurat, maszynopisy, puszki, skrzynie znalazłem za pierwszym razem na koszmarze bez poradnika, tylko nieszczęsne 2 termosy gdzieś się schowały
Wyeliminowałem już epizod 6 (czytając poradnik) muszę jeszcze zrobić oddzielenie dwa epizody dla aczików (jakaś próba czasowa i wyzwanie bez wczytywania) więc tam porównam z poradnikiem a pozostałe trzy epizody sprawdzę najwcześniej za rok 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ja wczoraj ukończyłem wszystkie inne osiągnięcia, poza tym nieszczęsnym, które już przecież dawno powinno zostać zaliczone... Szukam sposobu, żeby nie przechodzić gry 3 raz, już mam jej dość na zawsze, wiem, że nigy do niej nie wrócę. Muszę tylko jeszcze tego 1 acziwa wbić.