Cześć,
Mam problem z działaniem aplikacji Steam. Otóż po włączeniu programu odpala się okno sklepu, które się ciągle wczytuje i taki sam defekt występuje, gdy chcę odpalić każdą inną stronę, typu ekwipunek etc. Działa jedynie okienko z listą znajomych. Zrobiłem już odświeżenie plików Steam, ale wciąż bez zmian. Taki stan utrzymuje się od środy, kiedy przyszła aktualizacja steam. Co zrobić w tej sytuacji?
[Do zamknięcia]
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Usunie ci to sejwy i screenshoty z gier, które się tam zapisują
Chyba, że masz zapisywane w chmurze. Ja tego nie tykam.
Lepiej usuń z głównego folderu folder Cachecośtam (nie pamiętam, AppCache?) - jest on dosyć wysoko jeśli masz usawione alfabetycznie w eksploratorze Windows. Tam są pliki cache właśnie ze sklepu itp. generalnie wszystko co przeglądasz na necie w sklepie i cache przeglądarki.

Chyba, że masz zapisywane w chmurze. Ja tego nie tykam.
Lepiej usuń z głównego folderu folder Cachecośtam (nie pamiętam, AppCache?) - jest on dosyć wysoko jeśli masz usawione alfabetycznie w eksploratorze Windows. Tam są pliki cache właśnie ze sklepu itp. generalnie wszystko co przeglądasz na necie w sklepie i cache przeglądarki.
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Masz włączony dostęp do bety klienta Steam? Jeżeli tak, to wyłącz go i zrestartuj. Miałem ten sam kłopot i pomogło. Beta czasem wywala jakieś dziwne błędy, jeżeli mocno przeszkadzają, to trzeba na jakiś czas powrócić klienta bez niej. Przy kolejnej aktualce pewnie to poprawią.bartt pisze: Cześć,
Mam problem z działaniem aplikacji Steam. Otóż po włączeniu programu odpala się okno sklepu, które się ciągle wczytuje i taki sam defekt występuje, gdy chcę odpalić każdą inną stronę, typu ekwipunek etc. Działa jedynie okienko z listą znajomych. Zrobiłem już odświeżenie plików Steam, ale wciąż bez zmian. Taki stan utrzymuje się od środy, kiedy przyszła aktualizacja steam. Co zrobić w tej sytuacji?
- Ci użytkownicy podziękowali taniec_chochola za ten post:
- FatPL