Robię dubbingi. Do filmików z gier, z chińskich bajek i innych. Sam, z grupą i w ogóle. Nie we wszystkich podkładałem głos, więc co robiłem w danym filmiku jest napisane w opisie na youtube:
I jeszcze taki bardzo zabawny filmik. Uśmiejecie się po pachy
Fajne rzeczy dla fajnych ludzi
Podoba mi się dubbing SH2, porównywalny z oryginalnym, a nawet lepszy (choć nie jest to zbyt wielki wyczyn, ten oryginalny nie był za dobry). Scout też fajnie wyszedł. Evabridged nie wytrzymałem, zbyt piskliwe, ale rozumiem że to w celu utrzymania konwencji japońszczyzny 
Ogólnie fajnie wam to wychodzi, życzę powodzenia i sukcesów

Ogólnie fajnie wam to wychodzi, życzę powodzenia i sukcesów

Z tym komentarzem to przesadziłeś. Niezbyt wiem co w tym było zabawnego, ale może ktoś bardziej obeznany w tematyce zrozumie.I jeszcze taki bardzo zabawny filmik. Uśmiejecie się po pachy
Ogólnie, obejrzałem filmiki i powiem tak: najważniejsze, że się dobrze bawisz, bo to powinno się liczyć, tylko że nie widzę powodu dla którego kto inny miałby tracić czas na oglądanie drugiej takiej porcji, ale to chyba kwestia poczucia humoru - wygląda na to, że po prostu nie jestem fajny.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
Nie wiem, ale Pawlik (reżyser tego projektu i właściciel kanału, na którym to jest zamieszczone) swego czasu praktycznie we wszystkich swoich filmikach wrzucał to na końcu. Polecam napisać do niego na youtube, on chętnie utrzymuje kontakt z widzami i jest naprawdę duża szansa, że odpisze.
- Kontakt:
Siema, zrobiłem coś nowego:
W sumie to od długiego czasu powolutku nad tym dłubałem, ale jak sobie uświadomiłem, że na E3 mogą zapowiedzieć nową grę Legacy of Kain, pomyślałem, że muszę to skończyć przed konferencją Square-Enix.
Miłego oglądania, jeśli w ogóle #kogoś
W sumie to od długiego czasu powolutku nad tym dłubałem, ale jak sobie uświadomiłem, że na E3 mogą zapowiedzieć nową grę Legacy of Kain, pomyślałem, że muszę to skończyć przed konferencją Square-Enix.
Miłego oglądania, jeśli w ogóle #kogoś
Cześć,
Zalogowałem się tutaj po wielu miesiącach tylko dlatego żeby napisać że materiał który zrobiłeś jest świetny i z ogromną niecierpliwością czekam na ciąg dalszy

Idealnie opowiedziana historia i świetny montaż. Obejrzalem już dwa razy i chciałbym napisać jakaś konstruktywną krytykę ale tutaj naprawdę nie ma się nawet czego czepić

- Kontakt:
Wielkie dzięki za miłe słowa @Relewant. Tak właściwie to też jedynie się loguję by sprawdzić opinie w tym wątku. xD
W każdym razie, tak - planuję "przelecieć" każdą część serii, a potem jeszcze wszystko chronologicznie uporządkować. Obecnie jestem na etapie ponownego przechodzenia Soul Reavera, bo ostatni raz przeszedłem go dobre 4 lata temu.
Praca w ciągu tygodnia i dosyć imprezowy tryb życia w weekendy sprawiają, że idzie mi to dosyć wolno, ale jeśli chcesz śledzić moje postępy w powstawaniu materiału, to zapraszam na facebooka: https://www.facebook.com/Dziki.Bulbasaur/
Mam nadzieję, że zebranie się do kolejnego filmiku nie zajmie mi 4 lat, jak w przypadku pierwszego rozdziału.
W każdym razie, tak - planuję "przelecieć" każdą część serii, a potem jeszcze wszystko chronologicznie uporządkować. Obecnie jestem na etapie ponownego przechodzenia Soul Reavera, bo ostatni raz przeszedłem go dobre 4 lata temu.
Praca w ciągu tygodnia i dosyć imprezowy tryb życia w weekendy sprawiają, że idzie mi to dosyć wolno, ale jeśli chcesz śledzić moje postępy w powstawaniu materiału, to zapraszam na facebooka: https://www.facebook.com/Dziki.Bulbasaur/
Mam nadzieję, że zebranie się do kolejnego filmiku nie zajmie mi 4 lat, jak w przypadku pierwszego rozdziału.