Witam,
Wiem że konsola w wersji 1216A miała swoją premierę i szukam jej w sklepach, ale z marnym skutkiem. Czy ktoś może dać jakieś namiary na nią?
Pozdrawiam
PS4 1216A
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 18 razy
ten sam sprzedawca sprzedaje kolejną, pewnie i tak mają kilka szt. 'na zapleczu'
jak chcesz możesz kupić na amazonie UK, ale przepłacisz, biorąc pod uwagę obecny kurs.
ABC Data nie ma, komputron nie używa tych oznaczeń, musiałbyś podać PN
jak chcesz możesz kupić na amazonie UK, ale przepłacisz, biorąc pod uwagę obecny kurs.
ABC Data nie ma, komputron nie używa tych oznaczeń, musiałbyś podać PN

- Podziękował: 200 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Czytałem na jednym forum, że już niedługo wszystkie nowe modele będą sprzedawane w tej rewizji (podobno info z działu Sony), więc wystarczy poczekać i będą w sklepie popatrzeć na oznaczenie pudełka. Te nowe pakiety z grami chyba będą miały już nową rewizję, ja tam poczekam do 1 września właśnie na nie