[PC] Prime World

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Prime World to taki rosyjski LoL/DOTA2 stworzony przez firmę Nival. (Etherlords, HoMMV) Zasady są wiadomo jakie więc nie ma się co rozpisywać. :) Inną rzeczą jest to, że oprócz bitew mamy do rozbudowy zamek , który daje nam surowce dzięki którym nasi bohaterowie zdobywają talenty (używane w walce)
Od tygodnia gra jest w fazie otwartej bety. Gram jak na razie sporo. Porównania do innych gier nie mam bo w LoL ani DOTĘ nie grałem.

Tu jest oficjalna strona
http://en.playpw.com/

Jakby kogoś zainteresował temat to zachęcam do wymiany opinii. :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Gra jest już (nieoficjalnie) dostępna na steamie. Oficjalny start w czwartek.
Na razie mają pokićkany launczer, który jest nieco po rosyjsku. ;)

http://store.steampowered.com/app/235340/
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Mimo, że wszyscy tłuką w LOLa i DOTA2 to wspomnę raz jeszcze. :)

W lutym kończy się beta
W związku z tym będzie trochę zmian.
Najważniejsza to połączenie z rosyjskimi serwerami. Powinno to zaradzić problemom z czasem oczekiwania na grę. Z drugiej strony rosyjscy gracze są znacznie bardziej zaawansowani od reszty. Żeby temu zaradzić każdy z graczy otrzyma 30 000 golda. Jest to niemało. Naprawdę.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Mi się gierka nie podoba. Jakoś nie moge się wniej odnaleźć. Może za krótko grałem.
Lecz uważam, że nie zaistnieje jakoś bardzo na tle innych szczególnie w competive scenie.
ODPOWIEDZ