Na początek wrzucam pierwszy zwiastun Killer Is Dead, nowej gry Sudy 51. Muszę przyznać, że wygląda ciekawie, trochę jak No More Heroes, ale jednak bliżej temu do slashera.
PS Czy tylko mi jedna z lasek w filmiku kojarzy się Evą

Spoiler:pokaż
Też słyszałem o nim . Poza tym co to za czasy, żebym ja, osoba która od 20 lat gra na PC bardziej czekał na tytuły na PS3 niz na PC. Mało tego. Wiecej już gram po necie w Killzona 3 niż Battlefielda 3 … ech.
Ja po dzisiejszym dniu czekam tylko na Wiedźmina 3. Resztę mogę zaliczyć, ale nie muszę.
Catra napisał:
Też słyszałem o nim . Poza tym co to za czasy, żebym ja, osoba która od 20 lat gra na PC bardziej czekał na tytuły na PS3 niz na PC. Mało tego. Wiecej już gram po necie w Killzona 3 niż Battlefielda 3 … ech.
Widzisz, Ty słyszałeś, a ja go znam. A pracuje kilku Polaków. Ja czekam aktualnie tylko na Half-Life 3. Inne gierki mogę zaliczyć, ale nie muszę.
Imo raczej tak, dwójka była luźnym nawiązaniem do pierwszej części, bardziej pomaga znajomość uniwersum Wiedźmina (np. książki Sapkowskiego) chociaż też do końca nie jest to wymagane.Ciekawi mnie czy w Wiedźmina będzie się dało zagrać bez znajomości dwójki, bo tej nie ma na PS3, a będzie na nextgenie Sony.
Ja tam czekam na sequel Planescape’a. Jak goście z inXile go skaszanią to im tak pojadę na łamach Łowców, że więcej nie włączą internetu ze wstydu!