Witam.
Mam zamiar zakupić grę Dragon Age: Inkwizycja w wersji pudełkowej. Obecnie planuje kupić w Komputroniku za 109 zł, lub w Neo24.pl za 120 zł.
Jednak chciałbym się was spytać czy warto tam kupować? Ta cena w Komputroniku znacznie odstaje od konkurencji i zastanawiam się dlaczego... Czy są według was lepsze oferty odnośnie tej gry?
Pozdrawiam.
Dragon Age: Inkwizycja - w którym sklepie najlepiej kupić
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Odradzam kupowac ta jak i inne gry EA w Polsce. Od jakiegos czasu jestesmy dla nich jak 3ci swiat - w grach nie da sie zmieniac jezyka. W przypadku DA:I jest angielska mowa i polskie napisy. Nie da sie grac full eng. No chyba, ze ci to nie przeszkadza. Ja jakbym wiedzial, ze tak bedzie to kombinowalbym gdzie indziej.
Obecnie niema ciekawych promo poluj na alledrogo ja złapałem za 69zł 3 miechy po premierze.
Nie rozumiem o czym mówisz.
Spróbuję inaczej: Czy jeśli kupię w jakimś sklepie internetowym grę od EA prawdopodobnie aktywującą się na Origin (nie chce mi się sprawdzać) to czy mogę natrafić na wadliwą sztukę, tj coś nie będzie działać, Origin po jakimś czasie zablokuje mi grę etc? CZY komuś coś podobnego się kiedyś wydarzyło. Kupiłbym tam gdzie najtaniej ale chce uniknąć takich właśnie problemów.
Pozdrawiam.
Spróbuję inaczej: Czy jeśli kupię w jakimś sklepie internetowym grę od EA prawdopodobnie aktywującą się na Origin (nie chce mi się sprawdzać) to czy mogę natrafić na wadliwą sztukę, tj coś nie będzie działać, Origin po jakimś czasie zablokuje mi grę etc? CZY komuś coś podobnego się kiedyś wydarzyło. Kupiłbym tam gdzie najtaniej ale chce uniknąć takich właśnie problemów.
Pozdrawiam.
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Kupiłem kiedyś Amalura na amerykańskim Amazonie, EA usunęło mi grę z Origami, przyczyna to: klucz nie odpowiadał mojemu regionowi, więc tak, EA może usunąć Ci grę z konta.DarkXas pisze: Nie rozumiem o czym mówisz.
Pozdrawiam.
może, ale to nie znaczy, że musi.
Jeszcze mi żadnej gry nie usunięto w żadnym sklepie/kliencie. (chociaż podejrzewam, że ten "pierwszy raz" może być blisko, a nie mam w co odpukać)
Akurat Amazonowi bardziej zależy na Waszych pieniądzach, niż na VATach, podatkach, regionach. Dlatego na wiele rzeczy przymykają oko i starają się zawsze (?) mieć klucze ROW, WW itp. A jak się trafi z blokadą regionalną, to nie robią żadnych problemów ze zwrotem pieniędzy.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Jak Ci się nie spieszy poczekaj na wyprzedaż. Ja kupiłem na originie jakiś czas temu Cyfrową Edycję Specjalną za ok 140 pln.
Ewentualnie http://muve.pl/pc/rpg/dragon-age-inkwiz ... ital/68040
Ewentualnie http://muve.pl/pc/rpg/dragon-age-inkwiz ... ital/68040