Dragon Age: Inkwizycja - w którym sklepie najlepiej kupić

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

Witam.
Mam zamiar zakupić grę Dragon Age: Inkwizycja w wersji pudełkowej. Obecnie planuje kupić w Komputroniku za 109 zł, lub w Neo24.pl za 120 zł.

Jednak chciałbym się was spytać czy warto tam kupować? Ta cena w Komputroniku znacznie odstaje od konkurencji i zastanawiam się dlaczego... Czy są według was lepsze oferty odnośnie tej gry?

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Odradzam kupowac ta jak i inne gry EA w Polsce. Od jakiegos czasu jestesmy dla nich jak 3ci swiat - w grach nie da sie zmieniac jezyka. W przypadku DA:I jest angielska mowa i polskie napisy. Nie da sie grac full eng. No chyba, ze ci to nie przeszkadza. Ja jakbym wiedzial, ze tak bedzie to kombinowalbym gdzie indziej.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Nie przeszkadza mi to :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Obecnie niema ciekawych promo poluj na alledrogo ja złapałem za 69zł 3 miechy po premierze.
Awatar użytkownika
Robin Hood

A coś innego niż Allegro itp?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

origin z holą na meksyk i kodem rabatowym?
Awatar użytkownika
Robin Hood

Nie rozumiem o czym mówisz.

Spróbuję inaczej: Czy jeśli kupię w jakimś sklepie internetowym grę od EA prawdopodobnie aktywującą się na Origin (nie chce mi się sprawdzać) to czy mogę natrafić na wadliwą sztukę, tj coś nie będzie działać, Origin po jakimś czasie zablokuje mi grę etc? CZY komuś coś podobnego się kiedyś wydarzyło. Kupiłbym tam gdzie najtaniej ale chce uniknąć takich właśnie problemów.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

DarkXas pisze: Nie rozumiem o czym mówisz.

Spróbuję inaczej: Czy jeśli kupię w jakimś sklepie internetowym grę od EA prawdopodobnie aktywującą się na Origin (nie chce mi się sprawdzać) to czy mogę natrafić na wadliwą sztukę, tj coś nie będzie działać, Origin po jakimś czasie zablokuje mi grę etc? CZY komuś coś podobnego się kiedyś wydarzyło. Kupiłbym tam gdzie najtaniej ale chce uniknąć takich właśnie problemów.

Pozdrawiam.
Kupiłem kiedyś Amalura na amerykańskim Amazonie, EA usunęło mi grę z Origami, przyczyna to: klucz nie odpowiadał mojemu regionowi, więc tak, EA może usunąć Ci grę z konta.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Niedługo pewnie walną coś ala letnia wyprzedaż, więc spore szanse na tańsze zakupy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

RoyKeane pisze: kańskim Amazonie, EA usunęło mi grę z Origami, przyczyna to: klucz nie odpowiadał mojemu regionowi, więc tak, EA może usunąć Ci grę z konta.
może, ale to nie znaczy, że musi.
Jeszcze mi żadnej gry nie usunięto w żadnym sklepie/kliencie. (chociaż podejrzewam, że ten "pierwszy raz" może być blisko, a nie mam w co odpukać)
Akurat Amazonowi bardziej zależy na Waszych pieniądzach, niż na VATach, podatkach, regionach. Dlatego na wiele rzeczy przymykają oko i starają się zawsze (?) mieć klucze ROW, WW itp. A jak się trafi z blokadą regionalną, to nie robią żadnych problemów ze zwrotem pieniędzy.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Yhy. A jednak.

A więc gdzie według was mogę kupić w 100% pewną kopię tej gry, poza Origin.com (gdzie cena DA jest absurdalna)?
Powiedzmy, że mogę wydać 140 zł na wersję pudełkową.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Jak Ci się nie spieszy poczekaj na wyprzedaż. Ja kupiłem na originie jakiś czas temu Cyfrową Edycję Specjalną za ok 140 pln.

Ewentualnie http://muve.pl/pc/rpg/dragon-age-inkwiz ... ital/68040
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

No jak masz pudelkowa wersje to raczej nie ma szans, zeby cos bylo nie tak. Tym bardziej, ze w komputroniku mozesz odebrac na miejscu.
ODPOWIEDZ