Kolega nigdzie takich kart nie widzi, pisze po prostu, po ile wystawia, licząc, że ceny pójdą w górę

Ja akurat podczas letniej wyprzedaży zarobiłem 0,54 EuroGabenówgnoll pisze:
Wszystko zależy od tego czy będzie event i co będzie tym razem. Jeżeli rzucą jakieś itemki do odznak to ceny kart podskoczą a jeśli nie zrobią nic ciekawego to rynek napcha się jeszcze bardziej kartami z gier bo ci co mają nazbierane sety będą je masowo wyprzedawać. Ostatnio rozruszali rynek zalegających emotikon i tapet wprowadzając kryształy. Tym razem przydałoby się rozruszać rynek kart.
Mnie cieawi jak cokolwiek zebrałes, jak jest 7 dni loka na emotki i inne *klikklak*, w tym karty swiateczne, ktore bedzie mozna wystawiac dopiero po 14 grudnia, ktoś tu pisze bajkinigihayami pisze: U mnie po dzisiejszym wyrabianiu jestem już prawie na plus po ostatnich zakupach kart by uzupełnić sety. Na karty pod koniec listopada wydałem lekko ponad 30€. Dzisiaj wyrobiłem odznaki i z samych droższych emotek i tapet udało się zebrać już 10€ i 21 worków kryształów a jeszcze zostały do sprzedaży karty świąteczne (z tymi czekam aż do wyprzedaży) i rzeczy, których nie opłaca się wymieniać na kryształy.