Rozmowy o steamgifts
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Contri z tego co widzę nie jest liczone po staremu. Miałem 14X$ (nie pamiętam dokładnie), a teraz nagle mam 223$ i lvl 4. Bardzo fajne jest połączenie ze steamtrades, ale cały wygląd jest przebajerowany. Aczkolwiek szukanie wg. grupy, Wishlist itd. jak najbardziej na plus.
Duże te widełki lvlu 4 widzę.
Duże te widełki lvlu 4 widzę.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Ja mam 5,45lvl z tym, że bundlówek było mniej niż 100$. Swoją drogą, nigdy w 100% nie doliczyłem się dokładnie co jest na mojej liście bundlowe a co nie. Przydałaby się indywidualna szczegółowa rozpiska kalkulatora.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Czyli z pomysłu wyskakującego kota też się wycofali. Dużo osób pisało, że informacja o wygranej jest mało widoczna - to już wolałam ten pasek. Tak będę musiała wyrobić sobie odruch sprawdzania tego menu powiadomień.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
W 90% wypadków i tak wyślą ci kod na mejla w pozostałych 10% zaproszenie na steamie, więc nawet bez tej ikonki ogarniesz jak coś wygrasz (nawet większa niespodzianka). A jak już się robi giba to mniej więcej wiesz kiedy mial się skończyć wiec do v2 przetrzymamy.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Porażka z tym nowym SG. Zmiana wyglądu to kwestia przyzwyczajenia, ale mi się ten nowy nie podoba, przebajerowany. Do tego strona tragicznie działa. Popsuli levele (1 miał być 0,01+, 2 od 30,01+; 4 ma jakąś dziwną rozpiętość ~200-700) i jeszcze do tego ubyło mi CV (300
280 - wynika to pewnie z durnej zmiany, gdzie rozdawanie więcej niż jednej kopii daje mniejsze CV za kolejne - nawet z gier niebundlowych (tak jak w moim przypadku)).
Coś sprawdzało się bardzo dobrze to po co zmieniać na gorsze? Wystarczyło w v1 na stałe wmontować bajery z SG+ i byłoby cudownie. Mam nadzieję, że szybko pojawi się nowa wersja SG+ naprawiająca to co popsuli w v2.
edit: Widzę, że większości CV skoczyło. Pewnie zmienili przelicznik bundlówek na dający więcej CV, a ja naiwnie starałem się unikać rozdawania ich i CV straciłem, brawo CG, brawo...

Coś sprawdzało się bardzo dobrze to po co zmieniać na gorsze? Wystarczyło w v1 na stałe wmontować bajery z SG+ i byłoby cudownie. Mam nadzieję, że szybko pojawi się nowa wersja SG+ naprawiająca to co popsuli w v2.
edit: Widzę, że większości CV skoczyło. Pewnie zmienili przelicznik bundlówek na dający więcej CV, a ja naiwnie starałem się unikać rozdawania ich i CV straciłem, brawo CG, brawo...