Rozmowy o steamgifts
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Potrzebuje waszej pomocy.
Nie moge zrobić nowego giveawaya bo wyskakuje The maximum number of giveaways based on your current feedback score has been reached. Once your current giveaways come to a close, and gifts are received, you'll be able to post additional gifts.

Co mam zrobić?
Nie moge zrobić nowego giveawaya bo wyskakuje The maximum number of giveaways based on your current feedback score has been reached. Once your current giveaways come to a close, and gifts are received, you'll be able to post additional gifts.

Co mam zrobić?
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
W takiej sytuacji pozostaje tylko kontakt z supportem. Swoją drogą, 3 usunięte ga i to z grami bundlowymi? Ja przez 3 lata mam tylko jedną deleted a i to była sytuacja nadzwyczajna - czekałem ponad miesiąc aż ErrorsGate doda klucze.
Ostatnio zmieniony 7 sty 2015, o 12:06 przez Angrenbor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
A miałeś jakiś dopisek, że to gry z region lockiem? Zwykle takie gry od razu są zgłaszane przez użytkowników a support usuwa.
Z tego co pamiętam któryś blackwell można było dostać za podanie mejla na stronie i w takich sytuacjach kolejnego dnia wszystkie giby dostają status deleted. A do snipera było dawane darmowe DLC jak dobrze pamiętam, wiec jeśli pod Collectors Edition kryło się samo DLC to także z miejsca banowali (widziałem takie Giby, więc proszę się nie obrażać jeśli się mylę w tym przypadku).
Z tego co pamiętam któryś blackwell można było dostać za podanie mejla na stronie i w takich sytuacjach kolejnego dnia wszystkie giby dostają status deleted. A do snipera było dawane darmowe DLC jak dobrze pamiętam, wiec jeśli pod Collectors Edition kryło się samo DLC to także z miejsca banowali (widziałem takie Giby, więc proszę się nie obrażać jeśli się mylę w tym przypadku).
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Darmowe gry, które można dostać za podanie swojego maila czy jeszcze w łatwiejszy sposób - Delete
DLC, którego nie ma na liście i wybranie zamiast niego pełnej wersji gry, a dopisanie na dole że to nie gra a DLC do niej - Delete
Region lock - Delete
Bez powodu pewnie nie usunęli. Jeszcze się z taką sytuacją nie spotkałem.
DLC, którego nie ma na liście i wybranie zamiast niego pełnej wersji gry, a dopisanie na dole że to nie gra a DLC do niej - Delete
Region lock - Delete
Bez powodu pewnie nie usunęli. Jeszcze się z taką sytuacją nie spotkałem.
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
SGv2 nadchodzi!Hey everyone, I'll be taking the site offline next week, most likely starting on Sunday, January 18th. We'll be looking at a week of downtime as we rollout various changes to the server configuration, and an updated version of the site. All giveaways will be extended for the length of the downtime, plus 24 hours. For example, if you have a giveaway ending in 2 hours when the site goes offline, the giveaway will have 26 hours remaining when it comes back online, allowing users enough time to recheck the site.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Jak chcecie mieć wspomnienie swoich wysokich CV poróbcie sobie screeny
Za ~21 godzin SGv1 przestanie istnieć. Strona może być i nieczynna przez tydzień, jak strona będzie zastępowana SGv2.
CV znika całkowicie (zastąpią je poziomy), forum będzie miało kategorie i wprowadzą zautomatyzowany system rozsyłania kluczy. A co do stylu graficznego to się nie wypowiadam, bo chyba za bardzo jestem do starego przyzwyczajona. I mi się po prostu nie podoba.
I na pewno w ciągu tego tygodnia downtim-u bym tyle gier wygrała
Tyle straconych szans 

Za ~21 godzin SGv1 przestanie istnieć. Strona może być i nieczynna przez tydzień, jak strona będzie zastępowana SGv2.
CV znika całkowicie (zastąpią je poziomy), forum będzie miało kategorie i wprowadzą zautomatyzowany system rozsyłania kluczy. A co do stylu graficznego to się nie wypowiadam, bo chyba za bardzo jestem do starego przyzwyczajona. I mi się po prostu nie podoba.
I na pewno w ciągu tego tygodnia downtim-u bym tyle gier wygrała

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
[Cpt. Obvious Mode]W sumie to 0, bo wszystkie losowania zostaną przedłużone. [/Cpt. Obvious Mode]
Co do samego SGv2, to mnie beta zbytnio się nie podobała, zwłaszcza tragiczny interfejs, więc nawet nie posiedziałem tam dłużej by się zagłębić w szczegóły. Zmiany mechaniki ciężko mi było przetestować, skoro wszystkie giveawaye były udawane.
Betę już wyłączyli, więc dowiesz się za tydzień.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
no CV to chyba zostanie zamienione na te levele jeśli dobrze zrozumiałem (tak jak to jest na gameminerze)
@Angrenbor
a czy były w becie zaawansowane filtry co do wyświetlania niechcianych gibów?
@Angrenbor
a czy były w becie zaawansowane filtry co do wyświetlania niechcianych gibów?