Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Wiedźmin na moim starym komputerku nie ma problemów, na nowym też nie.
Czytałem na reddicie, że problemem może być dodatkowe zabezpieczenia batmana, które oczywiście występuje tylko w wersji PC, a potrafi w tle mocno obciążyć komputer. Ponoć też u niektórych pomaga weryfikacja plików na steam.
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Denuvo nie ma nic z tym wspólnego, problemem jest skopany port.xenonisbad pisze:Wiedźmin na moim starym komputerku nie ma problemów, na nowym też nie.
Czytałem na reddicie, że problemem może być dodatkowe zabezpieczenia batmana, które oczywiście występuje tylko w wersji PC, a potrafi w tle mocno obciążyć komputer. Ponoć też u niektórych pomaga weryfikacja plików na steam.
Co do Wieśka to on działa na byle złomie, więc nic dziwnego, że nie miałeś problemów.
EDIT. Weryfikacja plików sprawia, że gra pobiera się na nowo, super rozwiązanie problemów

- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
http://www.eurogamer.pl/articles/2015-0 ... zne-studio
Tego można się było spodziewać. Podobnie było z wiedźmin 2 na linuxa. Zlecają zewnętrznym studiom port, a potem wychodzą takie krzaczki.
Tego można się było spodziewać. Podobnie było z wiedźmin 2 na linuxa. Zlecają zewnętrznym studiom port, a potem wychodzą takie krzaczki.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
yup

premium też droższa
premium też droższa
Ostatnio zmieniony 24 cze 2015, o 00:27 przez smugglersun, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Testowałem grę u kumpla na i5 i GTX970 - koszmar. Unity przy tym to port praktycznie doskonały. Pomijając błędy i spadki FPS (do 2-8 FPS/s) - jazda Batmobilem - nudne, powtarzalne i irytujące. Szkoda że nie rozbił się razem z kolekcjonerką. Grałeś w AC,AO,AA - grałeś i w tego. Jaki Batman? Każdy widzi.
Unity to akurat całkiem dobry port. Mi działał w 60 klatkach na sekundę, więc nie wiem na co narzekać - hejt był wzmocniony przez to, że internetowi krzykacze nie lubią AC i Ubi. Jasne, doskonałe nie było, ale problemem były błędy samego silnika i rozplanowanie gry na znacznie lepszy sprzęt niż konsole nowej-przestarzałej generacji i pecety z niższej półki. W Arkham Knight sama gra jest ponoć bez zarzutów i nawet na konsolach dobrze działa, a zepsuto "tylko" port, więc to zupełnie inna sprawa.Hagaal pisze: Testowałem grę u kumpla na i5 i GTX970 - koszmar. Unity przy tym to port praktycznie doskonały. Pomijając błędy i spadki FPS (do 2-8 FPS/s) - jazda Batmobilem - nudne, powtarzalne i irytujące. Szkoda że nie rozbił się razem z kolekcjonerką. Grałeś w AC,AO,AA - grałeś i w tego. Jaki Batman? Każdy widzi.