Chyba jestem w tej samej grupie. gra jest srednio grywalna, wszytsko sie samo robi
Tytanowy klawisz juz był conajmniej wczoraj. Potem jest double-barreled mouse.
L:>7400
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Wywaliło mi na chwileczkę neta i pojawia się przy dokonaniu zakupu teraz coś takiego i jestem uziemiony bo nie mogę iść dalej : ''Twoja transakcja nie może zostać sfinalizowana. Istnieje już oczekująca transakcja dla jednego lub większej liczby przedmiotów znajdujących się w twoim koszyku''. Co teraz?
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 258 razy
- Kontakt:
Kusi mnie Driver San Francisco http://store.steampowered.com/app/33440/ za 2,49. Looknąłem na gameplaye na YT. Spodobały mi się efekty zniszczeń, prawdopodobnie nie wpływające na tor jazdy
Zdziwiony jestem tym przeskakiwaniem z fury do fury tak, jak bym wybierał sobie event, w który chciałbym pograć o_O
Kusi mnie, bo na szaraku (sentyment) kiedyś, kiedy pierwszą część przeszedłem. Do tego te replaye, miodzio
Ktoś, coś zasugeruje? Zwróci na coś uwagę? A, jest jeszcze wersja deluxe za 3,74 :/
EDIT: Dodali http://store.steampowered.com/app/9930/ Test Drive Unlimited 2 za 3,49 :/

Kusi mnie, bo na szaraku (sentyment) kiedyś, kiedy pierwszą część przeszedłem. Do tego te replaye, miodzio

Ktoś, coś zasugeruje? Zwróci na coś uwagę? A, jest jeszcze wersja deluxe za 3,74 :/
EDIT: Dodali http://store.steampowered.com/app/9930/ Test Drive Unlimited 2 za 3,49 :/
Ostatnio zmieniony 17 cze 2015, o 19:31 przez Kuwejt, łącznie zmieniany 1 raz.
Kuwejt pisze: Kusi mnie Driver San Francisco http://store.steampowered.com/app/33440/ za 2,49. Looknąłem na gameplaye na YT. Spodobały mi się efekty zniszczeń, prawdopodobnie nie wpływające na tor jazdyZdziwiony jestem tym przeskakiwaniem z fury do fury tak, jak bym wybierał sobie event, w który chciałbym pograć o_O
Ktoś, coś zasugeruje? Zwróci na coś uwagę? A, jest jeszcze wersja deluxe za 3,74:/
Deluxe zawiera 4 wyzwania i 3 samochody do online. Nie warte dopłaty 1 euro.
Kurde, dzisiaj obsypało wieloma fajnymi grami w dobrych cenach a hajsu z kart już prawie nie ma
M.in. :
METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES 4,99
Test Drive Unlimited 2 3,49
Lichdom: Battlemage 4,80
DreadOut 3,74
Astebreed 3,74
Fight The Dragon 2,39

METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES 4,99
Test Drive Unlimited 2 3,49
Lichdom: Battlemage 4,80
DreadOut 3,74
Astebreed 3,74
Fight The Dragon 2,39
@Zer0 Skyrim LE taniej raczej nie będzie. Na ubiegłorocznej wyprzedaży kosztował chyba tyle samo, na zimowej na pewno też.
@Kuwejt Poszukaj Driver San Francisco np. na allegro czy na pchlim targu. To pełniak z CD-Action.
@GhostHound 4,99 euro to prawie 21 zeta. Pytanie, czy było taniej? Ja też bym sobie kupił ale zastanawiam się, kiedy ja w to zagram i czy nie będzie dołączane do Phantom Pain
Czy ktoś grał w Lichdom: Battlemage? Pamiętam entuzjastyczną recenzję w CD-Action. Wydaje mi się, że to będzie podrasowany Dark Messiah.
@Kuwejt Poszukaj Driver San Francisco np. na allegro czy na pchlim targu. To pełniak z CD-Action.
@GhostHound 4,99 euro to prawie 21 zeta. Pytanie, czy było taniej? Ja też bym sobie kupił ale zastanawiam się, kiedy ja w to zagram i czy nie będzie dołączane do Phantom Pain

Czy ktoś grał w Lichdom: Battlemage? Pamiętam entuzjastyczną recenzję w CD-Action. Wydaje mi się, że to będzie podrasowany Dark Messiah.
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Oczywiście, ale mnie się wydaje, że jeśli kilka miesięcy temu już kosztowało te 2 dychy, to kolejna obniżka na Nuuvem może być jeszcze lepsza