Przecież wszystko jest napisane w pierwszym poście:
Oba są "kinowymi" spolszczeniemi(rozwinięcie niżje)
Fallout 3GOTY/New Vegas Ultimate Edition Spolszczenie
Witam. Mam oryginalną wersję angielską Fallout 3 GOTY. Czyli Fallout 3 + wszystkie dodatki.
Kiedy chce wgrać to spolszczenie mam takie coś:

Takie okienko wyskakuje przy wszystkich dodatkach. I tylko przy dodatkach.
Prawdę mówiąc ja nie wiem co jest grane. Próbowałem nawet pobrać Fallouta 3 ale było to samo. Więc to nie wina mojej gry. Zarówno z piratem jak i oryginałem tak się dzieje.Nie bardzo rozumiem z czego wynika ten problem.
Ktoś zna rozwiązanie tego problemu?
Pozdrawiam.
Kiedy chce wgrać to spolszczenie mam takie coś:

Takie okienko wyskakuje przy wszystkich dodatkach. I tylko przy dodatkach.
Prawdę mówiąc ja nie wiem co jest grane. Próbowałem nawet pobrać Fallouta 3 ale było to samo. Więc to nie wina mojej gry. Zarówno z piratem jak i oryginałem tak się dzieje.Nie bardzo rozumiem z czego wynika ten problem.
Ktoś zna rozwiązanie tego problemu?
Pozdrawiam.
Nie, to nie jest wersja STEAM. Zwyczajne pudełko, na jednej płytce gra, na drugiej patch. Więc jak mogę to ruszyć na wersji nie steamowej? Jest jakieś oddzielne spolszczenie dla wersji normalnej? Jakieś pomysły/rozwiązania?
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
A wiesz, że plik z polskimi dialogami zajmuje 1,18 GB? Może ktoś ci go wrzuci. I nie jestem pewien czy sam ten plik nie będzie gryzł się z całą resztą wersji po angielsku, nigdy tak nie robiłem. Zawsze nadpisywałem wszystkie bsa, esmy i espy z wersji angielskiej na polską ale do tego trzeba plików z instalacji PL.
- Kontakt:
Nie wątpię

Zapomniałem dodać - oprócz Fallout - MenuVoices.bsa wypadałoby mieć też Fallout - Voices.bsa. W jednym i drugim są po prostu spakowane pliki .ogg z dialogami (te pierwsze to normalne dialogi z okna dialogowego a te drugie to po prostu okrzyki, przywitania itp.) oraz pliki .lip odpowiedzialne za synchronizację ruchu warg z wymawianymi kwestiami. Na pocieszenie dodam, że oba zajmują ponad 2 GB

Nie lepiej kupić sobie w "braniu" polską wersję za 10-12 zł a potem tymi plikami nadpisać wszystkie ze steama? Sam aktualnie tak robię i wszystko działa bez zarzutu.
- Kontakt:
Ściągnij se pirata w PL, zainstaluj, skopiuj cały folder Data w inne miejsce, odinstaluj, usuń piracką kopię, ściągnij ze steama GOTY, nadpisz cały folder Data skopiowanym z wcześniejszej instalacji, graj po polsku
I żeby nie było - piractwa nie popieram.

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
A nie prościej kupić za grosze grę na Muve na -braniu i sobie spolszczać ile wlezie bez debilnego postępowania (przecież wydawanie pieniędzy na gry, by potem piracić spolszczenia do nich to głupota - równie dobrze mógłby od razu zassać tego polskiego wareza)?