No niestety masz drugą niejasną sytuacje z negatywami nieudokumentowaną w zaden sposob... ani ze skywolkerem ani teraz z art... zaden nic nie chce pokazac co ma w historii itd... nie mnie to rozstrzygać... wole unikać problemów na przyszłośc to blokada i spokój by przez przypadek nie było dramy...wirtual82 pisze: 10 wrz 2021, o 16:54Jestem tu od początku i żadnych problemów nie było. Każdy może wejść na forum i za plecami gadać totalne bzdury. Należało mnie o tym poinformować. A Tobie to wystarcza? Hmm...pelikulas pisze: 10 wrz 2021, o 16:51Nie za nic, za niejasną sytuacje. Wole mieć święty spokój niż potem takie dramy z tobą jak ma art... A żaden póki co nic kompletnie nie pokazał...więc nabijamy sobie tutaj póki co posty.wirtual82 pisze: 10 wrz 2021, o 16:49
'
Blokujesz za nic. Tak jak Skywalker, tylko byłem na miejscu Art. I nie robiłem z tego takiej dramy.
Jak bym wszedł i tak samo gadał na skywalker, to też przyznałbyś mi rację?
Ogólnie ja tu nikomu z was racji nie przyznaje. Żaden nie przedstawił nic co by miało jakąkolwiek wartość dowodową. Tak samo ludzi którzy są o coś podejrzani wsadza się do aresztu tymczasowego na podstawie domniemań i poszlakowych dowodow i potem prowadzone jest śledztwo... Ja zwykle prewencyjnie zablokowałem by nie mieć problemów z nadzieją, że sytuacja się wyjaśni, a póki co coraz czarniej widzę... bo postów przybywa, a konkretów zero.