ale napewno nie działają Bdabee i Akazoo
update:Czy wam w ogole bo do wymieniania itemów TF2 w ogóle działa(na tremor coinsy)
Tremor Games
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Jak długo trzeba na tym czekać na naliczenie punktów? Czekam na darmowy starter, a w międzyczasie wbiłem wymagany lvl w gierce i zainstalowałem apkę, którą i tak miałem zainstalować. Warto pisać do nich (minęły dwa dni od wykonania zadania), apka z Supersonic, a gra z SponsorPay.
Jakie macie doświadczenia odnośnie telefonicznych (podaj numer tel.) ofert. Długo się czeka na realizację i czy to jeszcze działa na darmowych starterach?
Jakie macie doświadczenia odnośnie telefonicznych (podaj numer tel.) ofert. Długo się czeka na realizację i czy to jeszcze działa na darmowych starterach?
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Czy inne karty niż wielka czwórka działają w ofertach telefonicznych? Np heyah, red bull, itp. Oczywiście wybierając providera usług typu heyah - t-mobile.
Co do tasków to trzeba ich zrobić ponad setkę. Ja jak miałem około 160 to mi wskoczył 3 lvl od razu. Ale pamiętaj, że robiąc taski to trzeba się logować na crowdcośtam (wtedy ładnie zlicza i tylko coinsy lecą:D).
I oczywiście trzeba dobrze zrozumieć zasady taska, wtedy masz wysoki Acc i nowe wpadają.
Co do tasków to trzeba ich zrobić ponad setkę. Ja jak miałem około 160 to mi wskoczył 3 lvl od razu. Ale pamiętaj, że robiąc taski to trzeba się logować na crowdcośtam (wtedy ładnie zlicza i tylko coinsy lecą:D).
I oczywiście trzeba dobrze zrozumieć zasady taska, wtedy masz wysoki Acc i nowe wpadają.
Kiedyś ktoś pisał na forum tg że heyah działa do redbula pewny nie jestem
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
starter Red Bulla działał, zarobiłem na nim troszkę punktów - problemem jest to, że obecnie jest bardzo mało działających ofert sms-owych, a za inne oferty jest mało punktów
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Strona dziala, wczoraj mieli wieksze problemy co skonczylo sie przywroceniem stanu dnaych z kopi zapasowej. Sprobuj usunac cache przegladarki, mi to pomoglo dzis z rana jak nie wyswietlala sie zakladka taskow.
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Sang-Froid - Tales of Werewolves za 0 TC.
Trzeba uzbierac minimum 50 coinow i miec konto conajmniej 3 dni.
Trzeba uzbierac minimum 50 coinow i miec konto conajmniej 3 dni.
Tremor games zostanie zamknięte 25 listopada więc jeśli ktoś ma jakieś punkty u nich to radzę je wykorzystać jak najszybciej.
- Discord: #7239
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 72 razy
- Kontakt:
Eh , szczerze powiedziawszy to był jeden z nielicznych serwisów gdzie naprawdę łatwo można było zdobyć coinsy za ankiety,jakieś zadania itp ale od jakiegoś czasu nic tam już nie działało a jeśli to było to nieopłacalne , zarobiłem tam ponad 110k gdzie przeznaczyłem to w większości na gierki i karty steam , czasami doładowanie steam , drugiej takiej strony nie ma i nie będzie

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 416 razy
- Kontakt:
Ja w latach 2013-2015 głównie tam zaopatrywałem się w indie gierki
. Wtedy jeszcze nie miałem konta bankowego, a co dopiero PayPala, a skąd są te gry to się dowiedziałem właśnie dopiero jak sam zacząłem kupować bundle.

- Discord: #7239
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 72 razy
- Kontakt:
Pamiętam jak pewnego razu pojawiła się tam oferta kasynem za 20 tysięcy coinsów , należało zdepozytować na jakiejś stronie betów 10 euro , robiło się fejk potwierdzenie , pisało do supportu i przyznawali coinsy , za to można było się tak okupić , teraz też mają tanio bo do 100 coinsów można fajne perełki znaleźć 

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 46 razy
- Kontakt:
Wieeeele pojedynczych bundlówek się tam brało, ostatnia jeszcze parę dni temu. Zostało mi 50 coinów, więc to pewnie by było na tyle.
Jeszcze w 2013-14 nawet cząstki Bitcoinów się brało, żeby za nie kupować humble bundle
Nie jakoś strasznie dużo, w sumie miałem może 0.05, ale na parę dolarowych progów starczało. A dzisiaj wystarczyłoby na więcej :/ 
Jeszcze w 2013-14 nawet cząstki Bitcoinów się brało, żeby za nie kupować humble bundle

- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 303 razy
Ta strona była martwa od ponad roku. Zaczęło się od nieopłacalnych zadań, dalej marnych ilości kopii gier z Humble Bundle, potem nawałnica "oszustów", którzy resetowali routery ( nowe IP ) i znowu nabijali coinsy z ofertami pokazów slajdów, wykupując najdroższe przedmioty i gry. Jakoś w kwietniu wysiadła możliwość wymiany przedmiotów z botami, sam mam nie zatwierdzonych kilka przedmiotów z CS:GO do odebrania. No i proszę, tyle tego było. Btw. co się nachapałem, to się nachapałem, 180k coinsów ukulane było.