Tremor Games

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

ale napewno nie działają Bdabee i Akazoo

update:Czy wam w ogole bo do wymieniania itemów TF2 w ogóle działa(na tremor coinsy)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Ja bardzo polecam tremor games. narazie kupiłem 2 gry (batman arkham city GOTY, rock of ages).
Rejestrujcie się [ocenzurowano]

remike: obowiązujezakaz wklejania prywatnych reflinków
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Jak długo trzeba na tym czekać na naliczenie punktów? Czekam na darmowy starter, a w międzyczasie wbiłem wymagany lvl w gierce i zainstalowałem apkę, którą i tak miałem zainstalować. Warto pisać do nich (minęły dwa dni od wykonania zadania), apka z Supersonic, a gra z SponsorPay.

Jakie macie doświadczenia odnośnie telefonicznych (podaj numer tel.) ofert. Długo się czeka na realizację i czy to jeszcze działa na darmowych starterach?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

O co chodzi z tymi nowymi taskami, każdy mam nieaktywny. Widzę że są jakieś nowe lvl ale nawet 1 jest nie aktywny. Też tak macie?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

niestety teraz jest tak,że jeśli wypełnisz określoną liczbe tasków z porządnym accuracy(nie pamietam ile albo 200 albo 500) to wtedy wskakuje 1 lvl
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Czy inne karty niż wielka czwórka działają w ofertach telefonicznych? Np heyah, red bull, itp. Oczywiście wybierając providera usług typu heyah - t-mobile.

Co do tasków to trzeba ich zrobić ponad setkę. Ja jak miałem około 160 to mi wskoczył 3 lvl od razu. Ale pamiętaj, że robiąc taski to trzeba się logować na crowdcośtam (wtedy ładnie zlicza i tylko coinsy lecą:D).

I oczywiście trzeba dobrze zrozumieć zasady taska, wtedy masz wysoki Acc i nowe wpadają.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Kiedyś ktoś pisał na forum tg że heyah działa do redbula pewny nie jestem
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

andrzej009 pisze: Czy inne karty niż wielka czwórka działają w ofertach telefonicznych? Np heyah, red bull, itp. Oczywiście wybierając providera usług typu heyah - t-mobile.
starter Red Bulla działał, zarobiłem na nim troszkę punktów - problemem jest to, że obecnie jest bardzo mało działających ofert sms-owych, a za inne oferty jest mało punktów
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Czyżby się zawinęli? Od kilku dni strona wisi. Chyba, że coś nowego kombinują.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Strona dziala, wczoraj mieli wieksze problemy co skonczylo sie przywroceniem stanu dnaych z kopi zapasowej. Sprobuj usunac cache przegladarki, mi to pomoglo dzis z rana jak nie wyswietlala sie zakladka taskow.
Awatar użytkownika
Łowca

znowu region -_-
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Sang-Froid - Tales of Werewolves za 0 TC.
Trzeba uzbierac minimum 50 coinow i miec konto conajmniej 3 dni.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

Tremor games zostanie zamknięte 25 listopada więc jeśli ktoś ma jakieś punkty u nich to radzę je wykorzystać jak najszybciej.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 106 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

Dzięki za info. Sporo u nich wziąłem i jeszcze jakieś śmiecio-gierki zgarnę ;p
Awatar użytkownika
Predator
Discord: #7239
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 72 razy
Kontakt:

Eh , szczerze powiedziawszy to był jeden z nielicznych serwisów gdzie naprawdę łatwo można było zdobyć coinsy za ankiety,jakieś zadania itp ale od jakiegoś czasu nic tam już nie działało a jeśli to było to nieopłacalne , zarobiłem tam ponad 110k gdzie przeznaczyłem to w większości na gierki i karty steam , czasami doładowanie steam , drugiej takiej strony nie ma i nie będzie :gwizdany:

Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Ja w latach 2013-2015 głównie tam zaopatrywałem się w indie gierki :D. Wtedy jeszcze nie miałem konta bankowego, a co dopiero PayPala, a skąd są te gry to się dowiedziałem właśnie dopiero jak sam zacząłem kupować bundle.
Awatar użytkownika
Predator
Discord: #7239
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 72 razy
Kontakt:

Pamiętam jak pewnego razu pojawiła się tam oferta kasynem za 20 tysięcy coinsów , należało zdepozytować na jakiejś stronie betów 10 euro , robiło się fejk potwierdzenie , pisało do supportu i przyznawali coinsy , za to można było się tak okupić , teraz też mają tanio bo do 100 coinsów można fajne perełki znaleźć :)
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Wieeeele pojedynczych bundlówek się tam brało, ostatnia jeszcze parę dni temu. Zostało mi 50 coinów, więc to pewnie by było na tyle.

Jeszcze w 2013-14 nawet cząstki Bitcoinów się brało, żeby za nie kupować humble bundle :D Nie jakoś strasznie dużo, w sumie miałem może 0.05, ale na parę dolarowych progów starczało. A dzisiaj wystarczyłoby na więcej :/ :P
Awatar użytkownika
Hitman
Discord: Ejdrien.#8595
Podziękował: 2416 razy
Podziękowania: 330 razy
Kontakt:

Lipa, bo czasami się skubnęło jakąś ankietkę i coś zawsze się wzieło :D
Szkoda strasznie
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 303 razy

Ta strona była martwa od ponad roku. Zaczęło się od nieopłacalnych zadań, dalej marnych ilości kopii gier z Humble Bundle, potem nawałnica "oszustów", którzy resetowali routery ( nowe IP ) i znowu nabijali coinsy z ofertami pokazów slajdów, wykupując najdroższe przedmioty i gry. Jakoś w kwietniu wysiadła możliwość wymiany przedmiotów z botami, sam mam nie zatwierdzonych kilka przedmiotów z CS:GO do odebrania. No i proszę, tyle tego było. Btw. co się nachapałem, to się nachapałem, 180k coinsów ukulane było. :D
Zablokowany