Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Byłby ktoś zainteresowany kupnem czteropaka Castle Crashers (Daily deal -90% za 3,6euro) i odstąpieniem mi dwóch giftów za 1,8 euro?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

johnnyxyz pisze: Byłby ktoś zainteresowany kupnem czteropaka Castle Crashers (Daily deal -90% za 3,6euro) i odstąpieniem mi dwóch giftów za 1,8 euro?
Ja byłbym zainteresowany pograniem na coopie w Castle Crashers i Battleblock Theater (niestety kupić Ci nie moge zestawu bo mam zablokowaną kartę).
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Zer0 pisze:
Mysciak pisze: To prawda, że te karty z tej gierki znikają po wyprzedaży, bo mam rynek zablokowany do 25 czerwca :/
Tak jest zawsze, karty z wyprzedaży są tymczasowe.
A te karty za wydawanie $ z wyprzedaży to też znikają, czy tylko te za gierkę ?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 105 razy
Kontakt:

Mysciak pisze:
Zer0 pisze:
Mysciak pisze: To prawda, że te karty z tej gierki znikają po wyprzedaży, bo mam rynek zablokowany do 25 czerwca :/
Też znikają jak się wyprzedaż skończy
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Mysciak pisze:
Zer0 pisze:
Wszystkie wyprzedażowe karty znikną, bez znaczenia skąd pochodzą (za drop, craft, czy zakupy).
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Mysciak pisze:
Zer0 pisze:
I te za gierkę i te za wydawanie pieniążków na wyprzedaży. Generalnie to karty z jednej grupy (Wakacyjna wyprzedaż Steam 2015) i znikają po zakończeniu Steam Sale.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

No to *zad*, nie obłowie się na wyprzedaży :D

A tak w ogóle opłaca się kupować cs go, żeby dropić itemki ? Dadzą radę zwrócić koszt gry ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Jeżeli pograsz z dłuższy czas, to powinny.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

Wydaje mi się, czy karty z tej gry wyprzedażowej zaczęły lecieć tak, jak jest napisane, czyli losowe? Zabiłem bossa na 10 lvl nawet w dwóch grach i nie dropnęła karta, która wcześniej dropiła przy tej okazji.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

DomT2000 pisze: Jeżeli pograsz z dłuższy czas, to powinny.
jeśli już został poruszony ten temat to przy okazji zapytam, warto kupować przepustkę do operacji? ile trzeba pograć żeby się zwróciło, o ile się w ogóle zwróci? nie grałem wcześniej w CSa i nie do końca wiem jak to działa
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 113 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

Ja zacząłem praktycznie równo z wybiciem 19 na swoich dwóch kontach i jak do tej pory nic nie wpadło, chociaż po godzinie na wszelki wypadek na obu zacząłem nową grę. Na razie zostawię to tak jak jest rano najwyżej na obu kontach włączę nową grę jeszcze raz.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

KQuest pisze:
jeśli już został poruszony ten temat to przy okazji zapytam, warto kupować przepustkę do operacji? ile trzeba pograć żeby się zwróciło, o ile się w ogóle zwróci? nie grałem wcześniej w CSa i nie do końca wiem jak to działa
Zwróciłby się jakbyś grał na samym początku (skrzynki chodziły po 3-4 euro), teraz będzie bardzo trudno odrobić te 5 euro z groszami (skrzynki tej operacji nie wypadają często i kosztują po 0,7-0,9 euro).

Edit: Tak z innej beczki - Prototype 2 odblokowany jako milestone.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

KQuest - spikojnie sie zwraca. Trwa dosc dlugo, masz ciekawszy drop itemow + dodatkowy za kolejne rangi. Nie gram duzo, a prawie sie prz3pustka zwrocila (fakt ze skrzynke pchnalem za 2.8e).
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

ok, dzięki za odpowiedzi. zerknę po sesji jak stoją skrzynki i wtedy się zastanowię czy warto.

a co do Prototype'a to skoro teraz ma -50% to optymistycznie będzie -75% (7,5€), ale pewnie skończy się na -66% (10€), więc sam nie wiem czy to dobra oferta
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Zer0 pisze:
KQuest pisze:
Zwróciłby się jakbyś grał na samym początku (skrzynki chodziły po 3-4 euro), teraz będzie bardzo trudno odrobić te 5 euro z groszami (skrzynki tej operacji nie wypadają często i kosztują po 0,7-0,9 euro).

Edit: Tak z innej beczki - Prototype 2 odblokowany jako milestone.
Poniżej 8 euro raczej nie zejdzie. Jak się komuś 1 podobała to to też mu się spodoba, więcej tego samego i lepiej wykonane, ale szału nie ma.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

Ktoś może wie czemu wszystko na Steam ładuje mi się z prędkością ziemniaka? Ledwo co się ładuje, a zainstalować przez Steam nic nie mogę po zakończy się za "ponad rok". Wszystko było okej as do teraz. Reinstalowałem, zmieniałem region pobierania i nic... wszystkie inne typu przeglądarka itp. działa normalnie tylko sam Steam co u mnie odwala :v
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Rapisher pisze: Ktoś może wie czemu wszystko na Steam ładuje mi się z prędkością ziemniaka? Ledwo co się ładuje, a zainstalować przez Steam nic nie mogę po zakończy się za "ponad rok". Wszystko było okej as do teraz. Reinstalowałem, zmieniałem region pobierania i nic... wszystkie inne typu przeglądarka itp. działa normalnie tylko sam Steam co u mnie odwala :v
Przy reinstalacji użyłeś wcześniej jakiegoś cleanera?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze:
Rapisher pisze: Ktoś może wie czemu wszystko na Steam ładuje mi się z prędkością ziemniaka? Ledwo co się ładuje, a zainstalować przez Steam nic nie mogę po zakończy się za "ponad rok". Wszystko było okej as do teraz. Reinstalowałem, zmieniałem region pobierania i nic... wszystkie inne typu przeglądarka itp. działa normalnie tylko sam Steam co u mnie odwala :v
Przy reinstalacji użyłeś wcześniej jakiegoś cleanera?
CCleaner'a żeby wszystkie śmieci wywalił jakie zostały
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Stoły do Pinball FX2 były rok temu na summer sale przecenione 75% lub więcej?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

KQuest pisze:
Skoro nie kupiłeś przepustki do Operacji Bloodhound, a ona trwa już chyba ponad 3 tygodnie, to może warto się też zastanowić czy nie zaczekać na zniżkę tej przepustki (chyba do każdej operacji, a przynajmniej do kilku ostatnich one były przeceniane). Chociaż mogę się mylić i może nadal opłaca się dołączyć za obecną cenę - nie wiem.
ODPOWIEDZ