Zależy od sprzedawcy. Weź pod uwagę, że mamy obecnie sezon urlopowyserwus pisze: 11 lip 2020, o 14:42 Cześć. Jak długo należy czekać na dostarczenie klucza? Grę kupiłem dwa dni temu, sprzedawca jest nieaktywny od 3 dni...

Zależy od sprzedawcy. Weź pod uwagę, że mamy obecnie sezon urlopowyserwus pisze: 11 lip 2020, o 14:42 Cześć. Jak długo należy czekać na dostarczenie klucza? Grę kupiłem dwa dni temu, sprzedawca jest nieaktywny od 3 dni...
W sklepie? Może tak. To jest platforma z ogłoszeniami ludzi. Na Allegro czy na OLXie też nie zawsze dostaniesz coś od razu. Nic dziwnego.serwus pisze: 11 lip 2020, o 20:06 Dla mnie zawsze było oczywiste, że kupiony cyfrowo przedmiot otrzymam w ciągu jednego dnia.
Na 100% nie aktywista, tylko zazdrosna cebularna konkurencjaSokon pisze: 17 sie 2020, o 22:35 "Zapraszam do zapoznania się z resztą moich gier na sprzedaż *****Censored**** Przy zakupie większej ilości gier z mojej listy (minimum 3) daję dodatkowo 10% rabatu. "
To juz dowolone jest na bazaru take info v opisu? Jak tak, to ja sobie dam tezBo mialem cos takego i jeden aktivista mnie zglosil i muszalem vszysko v infu delete
![]()
Niestety, ale tak teraz bazar wygląda, siedzą tam tylko handlarze albo typy co kantują. Nie raz miałem jakieś problemy z ludzmi, nie wysyłali hajsu przez miesiąc, nie wystawiali komentarza przez 2-3 miesiące. Według mnie jednak łowcy minimalnie powinni się wziąść za bazarek. Niby na nim nie zarabiają ale mi chodzi o drobne zmiany. O np. usunięcie ofert od ludzi, którzy nie są już aktywni od miesięcy, czy zniesienie progu 2 sztuk sprzedaży na jeden tytuł!Hardkor pisze: 24 sie 2020, o 22:10 Co tu się stało XD Wymieniłem grę z gościem. Wysłałem mu klucz i on nagle, ze tak w sumie to on gre juz sprzedal i mi nie wysle, wiec bysmy sobie dali po komentarzu, a on "nie wykorzysta mojego klucz" XD Ja mowie, ze no widzial klucz to nie bede ryzykowal z tym i niech da cos innego w tej cenie lub 50 gr wysle i bedzie okej. Wyslal kase, dalismy po komentarzu. Teraz po 1/2 dniach sie obudzil, ze niby klucz duplikat i mnie zablokowal XD
Nie no to jasne że tak. Zawsze to jeden mniej, ale to nie rozwiązanie bo nadal jest ich za dużo. A nie biorą sie za to bo jak to pisali, stracili jedynego sponsora od bazaru. Do tego takie płacenie Paypalem jest niezgodne z z ich regulaminem + Bazar jest nierentowny.Hardkor pisze: 25 sie 2020, o 00:31 Nie chce się nikomu za to brać jak widać. No mi tam w sumie na rękę, jednego debila mnie do handlu, a normalnie bym mu po prostu kase wysłał, ale skoro czarna liste to nie mój problem xD
Wydaje mi się że z PLN->EUR nie powinno być najmniejszego problemu. W każdym razie mi z f&f nie próbuje naliczać żadnych dodatkowych opłat z wyjątkiem przewalutowania (jest to zresztą logiczne bo zawsze możesz sobie założyć subkonto w euro, ręcznie przewalutować trochę złotówek na nie a potem przelewać EUR->EUR które to przelewy f&f na terenie unii są bezpłatne)Natan pisze: 4 lis 2020, o 17:43 Jeśli mam konto na PayPalu, ale w euro, to w jaki sposób przeprowadzać transakcje na bazarze? Z tego co się orientuje, jeśli kupujący kupi ode mnie gre za 15zł, to zapłaci kilka złotych za przewalutowanie. Natomiast ile stracę ja, jeśli zapłaci mi inną opcją niż ''family & friends''? Da się to jakoś połączyć, czy odpuszczać sobie bazar?
Muszi wyszlac do ciebie pln/euro a ty otzrymas eura, tylko to bedzie prezs paypal przevalutowanie, tzn otrzymasz o troche mniej bo to przewalutovanie jest....shitNatan pisze: 4 lis 2020, o 17:43 Jeśli mam konto na PayPalu, ale w euro, to w jaki sposób przeprowadzać transakcje na bazarze? Z tego co się orientuje, jeśli kupujący kupi ode mnie gre za 15zł, to zapłaci kilka złotych za przewalutowanie. Natomiast ile stracę ja, jeśli zapłaci mi inną opcją niż ''family & friends''? Da się to jakoś połączyć, czy odpuszczać sobie bazar?