Który kanał RSS?Gebels pisze: 15 paź 2022, o 14:26 Witam, czy tylko mi nie działa kanał RSS ? W rainmeter nie odpala się...
Bugi i rzeczy do poprawy
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
Sprawdziłem kilka na https://validator.w3.org/feed/ i nie było żadnych błędów, więc to może coś z twoim klientem?
Raczej nie, inne kanały działają bez problemu.rob006 pisze: 15 paź 2022, o 15:27Sprawdziłem kilka na https://validator.w3.org/feed/ i nie było żadnych błędów, więc to może coś z twoim klientem?
- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Nie wiem czy było, ale dając komuś na forum like'a, te dodane wcześniej wyświetlają się podwójnie.

- Ci użytkownicy podziękowali Natan za ten post (w sumie 3):
- Quoyque • Rapisher • eldawido159
Komuś też się buguje topka postów? Wczoraj miałem post widmo, którego po kliknięciu nie było (chyba ze usunięty? Post Hardkora w temacie CD-Action z 9 polubieniami w 9 godzin) a dziś pokazuje inne dni niż są (po odświeżeniu pokazuje normalnie)
- Załączniki
-
- regretshgbrhbr.png (175.3 KiB) Przejrzano 9553 razy
No to jedno z głowy a co z drugim? 

Nie
Zgłaszam "głupie" zachowanie wyszukiwarki na stronie. Wpisanie w szukanie Mario Kart sprawia że znajduje całą masę wyników w których jest gdzieś słowo Mario i dalej w treści karty podarunkowe. W pełni rozumiem że zrobiliście wyszukiwarkę na substringach, ale jest to moim zdaniem złe rozwiązanie. Jakby się jeszcze dało użyć "Mario Kart" żeby wyszukało ten ciąg znaków jak w google to ok, ale takie coś nie działa u was.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2023, o 14:02 przez Dexter86, łącznie zmieniany 1 raz.
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
To akurat powinno działać: https://lowcygier.pl/?s=%22mario+kart%22Dexter86 pisze: 30 lip 2023, o 14:01 Jakby się jeszcze dało użyć "Mario Kart" żeby wyszukało ten ciąg znaków jak w google to ok, ale takie coś nie działa u was.
Ale ogólnie zdajemy sobie sprawę, że aktualny sposób działania wyszukiwarki jest daleki od ideału, i planujemy to trochę usprawnić.
Hmm, dziwna sprawa bo rzeczywiście teraz z cudzysłowami działa, a przed napisaniem tego posta mógłbym przysiąść że wpisywałem z i mi je usuwało. Ale ok, rzeczywiście działa z cudzysłowami teraz, to zapomnijmy o temacie.rob006 pisze: 31 lip 2023, o 16:27To akurat powinno działać: https://lowcygier.pl/?s=%22mario+kart%22Dexter86 pisze: 30 lip 2023, o 14:01 Jakby się jeszcze dało użyć "Mario Kart" żeby wyszukało ten ciąg znaków jak w google to ok, ale takie coś nie działa u was.
Ale ogólnie zdajemy sobie sprawę, że aktualny sposób działania wyszukiwarki jest daleki od ideału, i planujemy to trochę usprawnić.
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
EDIT: Działa! 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jako że dostałem już parę wiadomości, to pokrótce odpiszę i tu:
Tak, mamy awarię komentarzy. Nowo napisane komentarze nie pojawiają się na stronie i nie wiadomo, kiedy sytuacja zostanie opanowana (problem akurat nie leży po naszej stronie). Mam nadzieję, że jak najszybciej.
Nie, spokojnie, nikt nie usuwa Waszych komentarzy. Są cały czas w bazie, tylko ich nie widać. My też mamy ten problem i bezpośrednio pod newsami nie widzimy, co piszecie. Staram się co jakiś czas odpisywać na pytania z poziomu panelu administracyjnego, bo tam pokazują się normalnie, jednak nie dam rady odpowiedzieć wszystkim.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jako że dostałem już parę wiadomości, to pokrótce odpiszę i tu:
Tak, mamy awarię komentarzy. Nowo napisane komentarze nie pojawiają się na stronie i nie wiadomo, kiedy sytuacja zostanie opanowana (problem akurat nie leży po naszej stronie). Mam nadzieję, że jak najszybciej.
Nie, spokojnie, nikt nie usuwa Waszych komentarzy. Są cały czas w bazie, tylko ich nie widać. My też mamy ten problem i bezpośrednio pod newsami nie widzimy, co piszecie. Staram się co jakiś czas odpisywać na pytania z poziomu panelu administracyjnego, bo tam pokazują się normalnie, jednak nie dam rady odpowiedzieć wszystkim.