Gry aktywujące się na Uplay

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

letsgamingtogame pisze:
Morgesztern pisze: Na InstantGaming jest bardzo przyjemna promocja na edycję kompletną Heroesów VII. Edycja ta jest na platformę uPlay i stąd moje pytanie: czy na tej platformie Heroesy będą w polskiej wersji językowej? Z informacji Steama wynika, że takowy jest, ale że jest to klucz na uPlaya to mam wątpliwości. Tutaj link do promocji:
https://www.instant-gaming.com/en/1853- ... e-edition/
na g2a jest napisane ze polskiego nie ma:

Obrazek

Wydaje mi się ze jest to ta sama oferta.

Na przykładowym polskim sklepie (w tym wypadku 3kropki) jest napisane, że jest pełna polska wersja, a jest to klucz uPlay. Sam już nie wiem. :gwizdany:
http://www.3kropki.pl/p/digital-might-m ... uplay.html
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

Swietne promo z Rainbow Six Siege, kupujesz standardowa edycje (~95zl) i dostajesz 24 euro kredytu, ktory mozesz wydac w sklepie na season pass year 2. Kupon -20% potencjalnie moze dzialac ale niczego nie gwarantuje.

Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 731 razy
Podziękowania: 206 razy
Kontakt:

Wygląda na to że uplay tym razem ma problemy z M&M X Legacy, bonusy nie są dodawane do ekwipunku i nie można opuścić pierwszego aktu.
Jeśli macie możliwość, zainstalujcie grę i sprawdźcie czy u was też występują takie problemy, na angielskim forum już kilka osób zgłosiło ten problem, ja od ponad tygodnia mailuje z supportem ale na razie nic nie wymyślili. Ogólnie wygląda na problem z serwerami.
ODPOWIEDZ