Gry aktywujące się na Uplay
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 416 razy
- Kontakt:
Trzeba wejść w multiplayer, alt+tab do pulpitu, skopiować plik localization.lang (czyli spolszczenie) do głównego folderu gry, wrócić do gry i tabem przełączyć się na singla, po czym wystarczy zmienić język w opcjach. Napisy będą po polsku, tylko musisz jeszcze skądś skombinować plik sounds_eng.pck żeby były angielskie dialogi. Zrobiłem tak, mam już piątą sekwencję i wszystko działa.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Witam,
mam pytanie do osób które kupiły Heroes 7 preorder w czasie błędu cenowego za ok. 60 zł. Czy te klucze które się dostało na maila w dniu premiery nowych Herosów są na Steam (wyglądają jakby były na Steam), mam już H3 HD i H7 na uPlay, więc jeśli są to kody na steam to w tedy raczej bym sprzedał a nie chcę sprawdzać na swoim koncie i ewentualnie stracić sprawnych kluczy.
Z góry dziękuje za odpowiedz
Zone
mam pytanie do osób które kupiły Heroes 7 preorder w czasie błędu cenowego za ok. 60 zł. Czy te klucze które się dostało na maila w dniu premiery nowych Herosów są na Steam (wyglądają jakby były na Steam), mam już H3 HD i H7 na uPlay, więc jeśli są to kody na steam to w tedy raczej bym sprzedał a nie chcę sprawdzać na swoim koncie i ewentualnie stracić sprawnych kluczy.
Z góry dziękuje za odpowiedz
Zone
- Kontakt:
Ale te Herosy są także na Steam, a klucze które otrzymałem dzisiaj wyglądają jak klucze do aktywacji na Steam.
Heroes 3HD
xxxxx-xxxxx-xxxxx
Heroes 7
xxxx-xxxx-xxxx-xxxx - jednak H7 nie wygląda jak klucz do Steam, ale H3 HD juz tak). Proszę o odpowiedz osoby które dostałe takie klucze na maila i aktywowały je lub próbowały na Steam
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Oby to był dobry temat do tego...
Powiedzcie mi, który support jest bardziej ugodowy. Ten nasz Polski, czy Amerykański Ubisoft?
Bo słyszałem, ze można aktywować FC2, ale mi się nie udało a piszę do Polskiego supportu(i w sprawie innych gier też), czy z supportem zagranicznym łatwiej się da porozumieć?
Powiedzcie mi, który support jest bardziej ugodowy. Ten nasz Polski, czy Amerykański Ubisoft?
Bo słyszałem, ze można aktywować FC2, ale mi się nie udało a piszę do Polskiego supportu(i w sprawie innych gier też), czy z supportem zagranicznym łatwiej się da porozumieć?
- Podziękował: 2 razy
- Kontakt:
Ja dzisiaj kupiłem silent hunter 5 za grosze właściwie. Pobrałem, zainstalowałem ale... "Pobieranie danych Uplay nie powiodło się" - taki komunikat pojawia się przy naciśnięciu przycisku "Graj", tym samym uniemożliwia mi uruchomienie gry. Firewall wyłączyłem, antywirusa również... wyłaczyłem nawet procesy w tle, które nie są w żaden sposób powiązane (bezpośrednio i pośrednio) z uplay itd.
Szukałem pomocy w necie, ale niczego konkretnego nie widziałem... support mi odpowie najszybciej w poniedziałek, czyli w dzień roboczy.
Ma ktoś jakiś pomysł?
Szukałem pomocy w necie, ale niczego konkretnego nie widziałem... support mi odpowie najszybciej w poniedziałek, czyli w dzień roboczy.
Ma ktoś jakiś pomysł?
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Sprawdź ile masz wolnego miejsca na dysku, na którym jest zainstalowany uplay (albo na tym, na który domyślnie pobierasz). Mi wywalał kiedyś podobny błąd, gdy miałem pobrać patcha, który ważył kilkanaście GB.
- Ci użytkownicy podziękowali xenonisbad za ten post:
- GhostHound
- Podziękował: 2 razy
- Kontakt:
hmm... Zaraz sprawdzę... na C mam grę zainstalowaną i mam ponad 30 GB wolnego.
Edit
Faktycznie... Jak to się mówi, najpierw zrywam podłogę aby coś znaleźć a później okazuje się że miałem to w kieszeni...
Zrobiłem wszystko co się da, ale dysk D (gdzie się pobierają pliki) był zawalony. Usunąłem instalkę SH5 i uruchomiło mi się, mimo że nic nie pobierało się. Chociaż przysiągłbym, że było parę GB wolnego na tym dysku.
Jakbym miał możliwość to bym dał Ci łapkę w górę. Dzieki za zwrócenie uwagi i pomoc.
Edit
Faktycznie... Jak to się mówi, najpierw zrywam podłogę aby coś znaleźć a później okazuje się że miałem to w kieszeni...
Zrobiłem wszystko co się da, ale dysk D (gdzie się pobierają pliki) był zawalony. Usunąłem instalkę SH5 i uruchomiło mi się, mimo że nic nie pobierało się. Chociaż przysiągłbym, że było parę GB wolnego na tym dysku.
Jakbym miał możliwość to bym dał Ci łapkę w górę. Dzieki za zwrócenie uwagi i pomoc.
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Na uplay trwa dość dziwna promocja. Kup jedną z wybranych gier, inną dostaniesz za darmo. Niestety, gra którą trzeba kupić to wydatek ~200 zł, podczas gdy darmowe gry to same tanioszki:
Child of light
Valiant Hearts
Heroes® of Might & Magic® III - HD Edition
Far Cry 3 - Blood Dragon
Far Cry 3 - The Lost Expeditions
Assassin’s Creed® III - Special Edition
Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist™ - Upper Echelon Edition
Assassin's Creed® Liberation HD
Promocja dostępna tutaj. Wybór darmowej gry następuje po dodaniu tej płatnej do koszyka.
Child of light
Valiant Hearts
Heroes® of Might & Magic® III - HD Edition
Far Cry 3 - Blood Dragon
Far Cry 3 - The Lost Expeditions
Assassin’s Creed® III - Special Edition
Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist™ - Upper Echelon Edition
Assassin's Creed® Liberation HD
Promocja dostępna tutaj. Wybór darmowej gry następuje po dodaniu tej płatnej do koszyka.