jest [video] [/video]
Bugi i rzeczy do poprawy
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Wszedłem ostatnio na salenauts przez chrome w telefonie. Kilknąłem w logowanie przez steam. Po pojawieniu się nowej zakładki chrome, na której miałem się już logować do steam, zrezygnowałem i dałem "back" w telefonie. Spodziewałem się, że zakładka z openid steam się po prostu zamknie i wrócę na salenauts, tymczasem przekierowało mnie na stronę http://paly.google.com.sdfdfsaf i tam jakieś śmieci. Przeglądarka ostrzegła mnie przed próbą wyłudzenia danych. Zdaję sobie sprawę, że to może kompletnie nie ma nic wspólnego z salenauts ale nie zaszkodzi napisać.
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Czy moglibyście łaskawie usunąć filtrowanie słów w komentarzach pod newsami? Momentami to wręcz uniemożliwia napisanie czegokolwiek nawet prostego zdania typu: może sobie kupię bo "kupię" jest dodane do słów blokowanych.
Dzisiaj zauważyłem że słowo Allegro również. No nie popadajmy w skrajności. Miało być więcej moderatorów pilnujących porządku i to ich działka aby zwalczać naruszenia regulaminu.
Dzisiaj zauważyłem że słowo Allegro również. No nie popadajmy w skrajności. Miało być więcej moderatorów pilnujących porządku i to ich działka aby zwalczać naruszenia regulaminu.
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Faktycznie, bo tak trudno jest poczekać kilka minut na akceptacje komentarza, co nie?MerlinPL pisze: Czy moglibyście łaskawie usunąć filtrowanie słów w komentarzach pod newsami? Momentami to wręcz uniemożliwia napisanie czegokolwiek nawet prostego zdania typu: może sobie kupię bo "kupię" jest dodane do słów blokowanych.
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Handlowanie w komentarzach jest niepożądane. Linkowanie do Allegro także. Po coś ten filtr jest nałożony.MerlinPL pisze: Czy moglibyście łaskawie usunąć filtrowanie słów w komentarzach pod newsami? Momentami to wręcz uniemożliwia napisanie czegokolwiek nawet prostego zdania typu: może sobie kupię bo "kupię" jest dodane do słów blokowanych.
Jeżeli komentarz zawierający "kupię", czy "Allegro" nie łamie regulaminu, to chwilę później zaakceptuje go ręcznie moderator.
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Nauczcie się tagować http://lowcygier.pl/darmowe/roczna-lice ... art-asusa/
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Masz źle ustawioną strefe czasową w ustawieniach, albo czas letni.
Edit:
@down Ano faktycznie

Ostatnio zmieniony 28 lut 2016, o 23:34 przez GhostHound, łącznie zmieniany 1 raz.