Bazar - Q&A
- Podziękował: 1293 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Imho, jak ktoś zarezerwował a nie zamierza od razu płacić, to powinien od razu o tym napisać np. Heja, zapłacę za x dni.
Mniemam, że piszesz i pytasz w oknie transakcji osobę co z rezerwacją. Ja po 3 dniach od rezerwacji i braku odezwu zgłosiłbym to do moderatorów, wszak Ty nadal masz ochotę przeprowadzić transakcję i niby czemu miałbyś ją anulować. Pozdrawiam i powodzenia!
Mniemam, że piszesz i pytasz w oknie transakcji osobę co z rezerwacją. Ja po 3 dniach od rezerwacji i braku odezwu zgłosiłbym to do moderatorów, wszak Ty nadal masz ochotę przeprowadzić transakcję i niby czemu miałbyś ją anulować. Pozdrawiam i powodzenia!
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 18 razy
- Kontakt:
Quoyque pisze: Imho, jak ktoś zarezerwował a nie zamierza od razu płacić, to powinien od razu o tym napisać np. Heja, zapłacę za x dni.
Człowiek 3 dni temu zarezerwował grę i od tego czasu zero kontaktu pomimo wysłania kilku wiadomości. Oczywiście wiedziałem, że może być z nim problem bo konto bez rep i komentarzy, ale z drugiej strony to nie pierwszy raz kiedy sprzedaję komuś o zerowej reputacji.
Rezerwacje powinny być czasowe np. 48 godzin. Po tym czasie jeśli transakcja nie dojdzie do skutku, automatycznie następuje jej anulowanie.EDIT: widzę, że wiele osób to zgłasza do poprawki. Może coś z tego będzie.
Witam,
Nie mam możliwości powiązania konta łowcygier ze steam. Pojawia się informacja, że nie mam na steamie 5 gier, chociaż to nieprawda. Proszę o dodania konta. Moje konto steam https://steamcommunity.com/profiles/765 ... 46035/home
Nie mam możliwości powiązania konta łowcygier ze steam. Pojawia się informacja, że nie mam na steamie 5 gier, chociaż to nieprawda. Proszę o dodania konta. Moje konto steam https://steamcommunity.com/profiles/765 ... 46035/home
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Winą może być "Ten użytkownik jeszcze nie uzupełnił swojego profilu społeczności Steam." albo nie doładowałeś / wydałeś 5$ na steamie i jest to jeszcze konto z ograniczeniami.tancredi9 pisze: Witam,
Nie mogę podbić oferty chociaż cenę zmieniłem na najniższą i jest konkurencja. Muszę poczekać te 72 godziny żeby móc podbić pierwszy raz?
Hej. Też tak miałam. Trzeba zmienić wszystkie opcje steama z prywatnych na publiczne.tancredi9 pisze: Witam,
W kliencie steam klikasz na nazwę użytkownika, wybierasz Profil, potem Edytuj Profil

Nie ma to sensu i jak dobrze pamiętam w innych przypadkach nie musiałem czekać. Ale poczekałem, ponad 72h minęły i dalej nie mogę podbić. Gra to Rivals of Aether o ile to jakaś różnica.
Nawiązując jeszcze do mojego poprzedniego postu odnośnie limitu tych 50 gier, aby móc wystawiać oferty. Z czego wynika ten wyznacznik. Przecież można mieć na koncie te 50,100, 150 gier a grać tak naprawdę tylko w 5, 6 gier. Sam mając na koncie ponad 20 gier gram tak naprawdę w 3,4.
- Kontakt:
Zabezpieczenie przed oszustami :] Ktoś, kto ma mało gier jest mniej wiarogodny niż ktoś kto ma ich ponad 50 - takie było założenie, ale przy dzisiejszych cenach za bundle z 30 pozycjami, to nie wiem.
- Kontakt:
Dlatego są jeszcze punkty reputacji - im mniej masz, tym za niższe kwoty możesz grę wystawić. Z dwojga złego lepiej jak ktoś Cię oszuka na 5,10 zł i dostanie bana, niż na 50 zł, prawda?