Mnie wkurza, ze nadal nie mam jak powiekszyc rozmiaru zawartosci i czcionek na Steam. W przegladarce internetowej wystarczy CTRL i +, a tutaj musze wytezac wzrok. Ma ktos pomysl, jak to powiekszyc na stale?
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Tagi polecane dla ciebie- są zbierane na bazie gier ostatnio uruchamianych, więc nie dziw jak ludziom wychodzą mmo pod acziki z playfire czy z dropienia kart jak jakiś bug się trafi przy mmo.
Zapewne dzięki sanctum mam takie taki jak gry wieloosobowe i FPS-y za którymi nie przepadam. Mam nadzieję, że gdzieś znajdzie się opcja na edycje tych tagów.
Zapewne dzięki sanctum mam takie taki jak gry wieloosobowe i FPS-y za którymi nie przepadam. Mam nadzieję, że gdzieś znajdzie się opcja na edycje tych tagów.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Nie wiem gdzie jest ten podział na rekomendowane dla ciebie i wybrane dla ciebie. Ja widzę tylko polecane dla mnie:
http://screenshooter.net/100256260/ibgepoq
@down
Jak powiększyłem na pełny ekran, to dopiero zobaczyłem. Te polecane dla mnie są lepsze, bo z tych rekomendowanych się nic nie zgadza
http://screenshooter.net/100256260/ibgepoq
@down
Jak powiększyłem na pełny ekran, to dopiero zobaczyłem. Te polecane dla mnie są lepsze, bo z tych rekomendowanych się nic nie zgadza

- Kontakt:
Ja pod anime znalazłem DOOM-a 3 i Mortal Kombat.
Sergeron wejdź na sklep i na lewo masz rekomendowane a wybrane masz zaraz pod kategorią Pomoc i jest to rozwijalny menus.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2014, o 10:23 przez PiccoloPL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Nowy sklep mi się podoba, zwiera część z funkcji enchanced steam. Fajnie, że system recenzji jest rozwinięty, ale szkoda, że niektóre gry (jak np. Risen 3) cierpią na tym, że jest pełno hejterów którzy kupują sami nie wiedzą co, a potem piszą masę negatywnych recenzji, bo wydali 50 euro w ciemno i teraz płaczą. No ale z tym się chyba nie da niczego zrobić, bo skoro nasz tygodnik Polityka może nazywać dosłownie twórców konkretnych gier upośledzonymi, to jednak recenzje na steam nie są takie złe.
Tagi polecane dla Ciebie:
RPG
Open World
Gothic
Gry akcji
Gry przygodowe
Jest dobrze, chociaż wszystkie tagi wyszły chyba tylko od Risen 3. No ale jakoś na nic innego ze steam ostatnio czasu nie miałem.
Tagi polecane dla Ciebie:
RPG
Open World
Gothic
Gry akcji
Gry przygodowe
Jest dobrze, chociaż wszystkie tagi wyszły chyba tylko od Risen 3. No ale jakoś na nic innego ze steam ostatnio czasu nie miałem.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Nowy wygląd jest po prostu fatalny. Pierwsze co widzę po otwarciu strony to jakaś zajmująca połowę ekranu reklama preorderów. Wcześniej aż tak w oczy się to nie rzucało. Masa niepotrzebnych okienek (kustosze? serio, Volvo?, kolejka, całe to badziewie pod stopką), które niby dostosować można, ale wyłączyć całkowicie się nie da (znowu trzeba będzie użyć Adblocka). Ja wiem co chcę kupić w sklepie i nie potrzebuję takich "pomagaczy" zajmujących tylko miejsce, bo to co najważniejsze na stronie głównej czyli bestsellery i nowości znajduje się teraz strasznie nisko. W dodatku rozdzielili najnowsze gry jako osobny widget, którego nie można tak scrollować jak wcześniej. Oczywiście, o takich zaawansowanych funkcjach jak Endless scrolling można pomarzyć. Szkoda tylko, że rekomendacje się same z siebie tak ładują, choć nikt o to nie prosi. Ogólnie bieda, zerowa ergonomia i kastomizacja, której nie ma.
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Uważam, że największym plusem nowego wyglądu sklepu, jest umieszczenie znaczka "In library" dla gier które mamy już na koncie, przy przeglądaniu ofert promocyjnych.
No i informacja o obniżce procentowej ( szkoda, że nie da się po niej sortować).
Jeśli chodzi o rekomendacje to ewidentnie za dużo gram w CS'a
No i informacja o obniżce procentowej ( szkoda, że nie da się po niej sortować).

- Kontakt:
Specjalnie preordery jako najdroższe produkcje są na górze byś musiał choć rzucić na nie okiem. Z 70% użytkowników to nie interesuje bo mają niekorzystny kurs, albo poczekają na przynajmniej -50%, ale amerykanie pewnie wydadzą kasę od razu.
A tylko mi się wydaje czy póki co wszystko jakby szybciej się wczytuje?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=IWLMkBgmGik to raz
Dwa to np. łatki wrzucane np przez microsoft lub avast co kończyło się zgonem systemu.
3 - muza wrzucona przez bodajże U2 ostatnio.
Panie kupuj pan te akcje bo to swietny interes i zero ryzyka, i kupowały nawet poważne firmy mające swoich analityków zarabiających krocie.
itd itp
Wprowadzanie nowych produktów ma to do siebie ze jest nieprzewidywalne.
Tak więc między bajki można wrzucić te 100%.
Ironia ? Nie zauważyłem, a wygląd fatalny strony.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 18 razy
- Kontakt:
Zupełni mi się ten nowy wygląd nie podoba.
Co to jest sklep, czy muzeum, że kustosze są potrzebni? Najgorsze jest to, że ci zakichani kustosze bezpośrednio na stronach gier się też wyświetlają.
Rekomendacje ni z gruszki, ni z pietruszki.
Nie mówiąc już o tym, że znacznie bardziej wolałem wygląd w kolorze czarnym niż niebieskim.
Co to jest sklep, czy muzeum, że kustosze są potrzebni? Najgorsze jest to, że ci zakichani kustosze bezpośrednio na stronach gier się też wyświetlają.
Rekomendacje ni z gruszki, ni z pietruszki.
Wasteland 2
Ponieważ ostatnio uruchamiana była gra Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies

Nie mówiąc już o tym, że znacznie bardziej wolałem wygląd w kolorze czarnym niż niebieskim.
Zdecydowanie się z tym zgadzam.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Kupuję i kupować będę, ale to nie znaczy, że można traktować mnie jak idiotę i na każdym kroku napastować reklamami tytułów, bo może się natnę na chwytliwe hasełko jak ostatnia pipka (wylewająca potem żale w recenzjach po zagraniu 0,1 godziny). Jestem świadomym klientem i taki żałosny marketing na mnie nie działa. A opcja usunięcia lub chociaż przesunięcia poszczególnych okienek powinna jak najbardziej być - może niektórzy chcą na dzień dobry w sklepie poczytać najnowsze recenzje Roja?
Po całych miesiącach użytkowania Enhanced Steam stwierdzam, że to co zrobili i tak jest słabe. Najzwyczajniej w świecie ta ikonka jest mało widoczna i trudno ją zauważyć na niektórych bannerach a rozróżnić ją od znaczka wishlisty to już w ogóle. Przydałyby się jakieś chociaż minimalnie inne odcienie danego paska na liście, może byłoby to bardziej czytelne.McSnake pisze: Uważam, że największym plusem nowego wyglądu sklepu, jest umieszczenie znaczka "In library" dla gier które mamy już na koncie, przy przeglądaniu ofert promocyjnych.
Serio myślisz, że oferta sklepu jest przygotowywana z myślą o "świadomym kliencie"?Angrenbor pisze:Kupuję i kupować będę, ale to nie znaczy, że można traktować mnie jak idiotę i na każdym kroku napastować reklamami tytułów, bo może się natnę na chwytliwe hasełko jak ostatnia pipka (wylewająca potem żale w recenzjach po zagraniu 0,1 godziny). Jestem świadomym klientem i taki żałosny marketing na mnie nie działa. A opcja usunięcia lub chociaż przesunięcia poszczególnych okienek powinna jak najbardziej być - może niektórzy chcą na dzień dobry w sklepie poczytać najnowsze recenzje Roja?

Jeżeli tak, to mam szokującą wiadomość - chyba jednak nie jesteś aż tak świadomym klientem za jakiego się uważasz

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
ja tam nie będę dużo narzekał, po prostu użyje Stylish i sobie poukrywam te elementy, których nie chcę oglądać.
zmiany nie do końca mi pasują, ale moje narzekanie niewiele zmieni.
zmiany nie do końca mi pasują, ale moje narzekanie niewiele zmieni.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2014, o 11:20 przez mrmahon, łącznie zmieniany 2 razy.